نورنیوز https://nournews.ir/n/325440
کد خبر: 325440
31 خرداد 1405

قیمت نقره امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ / شمش نقره ۱۰۰ گرمی ۴۵ میلیون تومان شد + جدول


قیمت نقره امروز 31 خرداد 1405 با کاهش در بازار داخلی به 366 هزار و 950 تومان رسید، در حالی که قیمت اونس جهانی بدون تغییر در سطح 64 دلار و 93 سنت باقی ماند.

نورنیوز-گروه اقتصادی: قیمت نقره امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ با کاهش ۳۰۰ تومانی نسبت به آخرین معاملات روز گذشته در بازار داخلی، با رقم 366 هزار و ۹۵۰ تومان برای هر گرم به ثبت رسید؛ قیمت اونس جهانی نقره اما به دلیل تعطیلی بازارهای جهانی تغییری نکرده و روی رقم ۶۴ دلار و ۹۳ سنت قرار گرفته است.

قیمت شمش نقره چقدر شد؟

4
 

قیمت شمش نقره ۱۰ گرمی با رقم پنج میلیون و ۱۱۵ هزار تومان، شمش نقره ۲۰ گرمی با رقم ۹ میلیون و ۷۲۵ هزار تومان، شمش نقره یک اونسی با رقم ۱۴ میلیون و ۴۶۵ هزار تومان و شمش نقره ۵۰ گرمی با رقم ۲۲ میلیون و ۹۳۵ هزار تومان اعلام شد.

شمش نقره ۱۰۰ گرمی با رقم ۴۵ میلیون و ۳۵ هزار تومان تومان، شمش نقره ۲۵۰ گرمی با رقم ۱۱۱ میلیون و ۱۰ هزار تومان، شمش نقره نیم کیلویی با رقم ۲۱۹ میلیون و ۹۱۰ هزار تومان و همچنین، شمش نقره یک کیلویی ایرانی با رقم ۴۳۱ میلیون و ۴۵۰ هزار تومان به ثبت رسید.

کارشناسان معتقدند، شمش نقره نوسان و حباب بالایی دارد؛ بنابراین، خریداران باید ابتدا اعتبار و مجوز واحد فروش را بررسی کرده و با احتیاط و بدون شتاب‌زدگی معاملات خود را انجام دهند.


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: بازار_طلا / نقره / قیمت_نقره / اونس_جهانی / فلزات_گرانبها