در پی برخورد دو قطار در نزدیکی شهر بدفورد در حدود 100 کیلومتری شمال لندن، یک راهبر قطار جان باخت و حدود 90 نفر زخمی شدند. پلیس بریتانیا این حادثه را بزرگ توصیف کرده و تحقیقات آغاز شده است.
نورنیوز-گروه حوادث : مقامات پلیس لندن تایید کردند پس از برخورد دو قطار در نزدیکی «بدفورد»، حدود ۱۰۰ کیلومتری شمال لندن، یک نفر کشته و حدود ۹۰ نفر زخمی شدند.
به نقل از شبکه بیبیسی، پلیس حمل و نقل بریتانیا، این حادثه را بسیار بزرگ توصیف کرده و مقامات، تحقیقات اولیه را آغاز کردهاند.
متوفی، یک راهبر قطار بوده است.
سرویس آمبولانس شرق انگلیس اعلام کرد حال ۱۱ نفر از زخمیها وخیم است و ۲۲ نفر دیگر نیز جراحات جدی دارند. همچنین ۵۶ نفر هم دچار مصدومیتهای جزئیتر شدهاند.
این تصادف شامل دو سرویس راهآهن شرق «میدلندز» (EMR) به سمت جنوب بود که هر دو بعد از ظهر جمعه به سمت «سنت پانکرس» لندن در حرکت بودند.
علت حادثه هنوز در دست بررسی است.