نورنیوز https://nournews.ir/n/324646
کد خبر: 324646
27 خرداد 1405

وعده جنجالی وزارت ارتباطات: حتی در زمان جنگ هم اینترنت قطع نمی‌شود


معاون وزیر ارتباطات با تأکید بر رسیدن کشور به بلوغ مدیریتی در بحران‌ها، اعلام کرد که حتی در سخت‌ترین شرایط امنیتی نیز دیگر اینترنت قطع نخواهد شد. گامی بلند به سوی «حکمرانی هوشمند» و خدمات بدون واسطه به مردم.

نورنیوز-گروه اقتصادی:  معاون حقوقی، امور دولت، مجلس و استان‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به تجربه قطع اینترنت در جریان جنگ اخیر گفت: کشور به سطحی از بلوغ رسیده که حتی در شرایط بحرانی و التهابات شدید نیز می‌تواند بدون قطع اینترنت مدیریت شود و دیگر شاهد قطع اینترنت نخواهیم بود.

 محمد حاتمی‌زاده عصر چهارشنبه در آیین تکریم و معارفه مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمانشاه، با اشاره به جایگاه تاریخی و تمدنی کرمانشاه اظهار کرد: کار کردن در استانی با این پیشینه و جایگاه تمدنی کار آسانی نیست، چراکه کرمانشاه همواره در طول تاریخ نقش مهمی در پاسداری از مرزهای کشور و شکل‌گیری تمدن ایران داشته است.

وی افزود: امروز نزاع اصلی در جهان، نزاع دانش و فناوری است و هر کشوری که به ذخایر دانشی و علمی دسترسی داشته باشد، قدرت بیشتری خواهد داشت؛ همان‌طور که در حوزه‌های مختلف، اتکا به دانش جوانان ایرانی توانسته از کشور دفاع کند، در مسیر توسعه نیز باید بر همین ظرفیت تکیه کنیم.

معاون حقوقی، امور دولت، مجلس و استان‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه کشور باید از ظرفیت نیروهای متخصص و جوان خود بیشتر استفاده کند، گفت: در مجموعه وزارت ارتباطات طی سال‌های اخیر نیروهای توانمندی شناسایی شده‌اند که ظرفیت اداره بخش‌های مختلف کشور را دارند و این سرمایه انسانی باید مورد توجه قرار گیرد.

حاتمی‌زاده با اشاره به رویکرد دولت چهاردهم در حوزه حکمرانی هوشمند تصریح کرد: زیست‌بوم دولت هوشمند در قالب ۱۶ زیست‌بوم دیجیتال طراحی شده تا خدمات کشور شفاف‌تر، سریع‌تر و بدون واسطه در اختیار مردم قرار گیرد.


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: اینترنت / بحران / تکنولوژی / وزارت ارتباطات / قطع اینترنت / دولت هوشمند / حکمرانی هوشمند