نورنیوز https://nournews.ir/n/323599
کد خبر: 323599
22 خرداد 1405

منبع آگاه : وزیر خارجه پاکستان عازم ژنو می شود


یک منبع آگاه گفت که سناتور «محمد اسحاق دار» معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان در ادامه پیشبرد روند میانجی گری بین جمهوری اسلامی ایران و آمریکا، عازم ژنو سوئیس می شود.

نورنیوز-گروه بین الملل: این منبع آگاه در اسلام‌آباد جمعه شب ۲۲ خرداد ۱۴۰۵ افزود ‌که اسحاق دار امشب(جمعه) عازم ژنو می شود.

وی تاکید کرد ‌که پیشبرد روند میانجی گری و هماهنگی برای یک تفاهم احتمالی میان طرفین مذاکرات، در دستور کار سفر وزیر امور خارجه پاکستان به ژنو قرار دارد.‌

رسانه سعودی الحدث هم مدعی شد که «اسحاق دار» با هدف پیشبرد مذاکرات میان ایران و آمریکا امشب عازم ژنو سوئیس خواهد شد.

به گزارش  الحدث،‌ «اسحاق دار» وزیر امور خارجه پاکستان امشب برای پیشبرد روند میانجی‌گری بین ایران و آمریکا عازم ژنو می‌شود.

سفر وزیر خارجه پاکستان به ژنو در حالی صورت می گیرد که یک مقام ارشد دولت ترامپ مدعی شده است که ایران و آمریکا درباره متن توافق موافقت کرده اند و این متن در مراحل پایانی تدوین و خلاصه سازی قرار دارد.

این مقام آمریکایی همچنین گفته است که انتظار می رود طبق توافق، مذاکرات فنی درباره مسئله هسته ای ۶۰ روز ادامه داشته باشد.

به ادعای این مقام آمریکایی، اسرائیل از جزئیات توافق آمریکا و ایران اطلاع ندارد و اگر از آن مطلع شود احساس اطمینان بیشتری خواهد کرد.


منبع: ایرنا
سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ایران / آمریکا / ژنو / میانجی‌گری / وزیر خارجه پاکستان