نورنیوز https://nournews.ir/n/32335
کد خبر: 32335
29 تیر 1398
معاون رئیس جمهوری ترکیه:

ترکیه در برابر فشارهای اروپا سر خم نمی‌کند


معاون رئیس جمهوری ترکیه گفت: در برابر فشارهای اتحادیه اروپا برای وادار کردن ترکیه به توقف فعالیت‌هایش در شرق مدیترانه سر خم نمی‌کنیم.

به گزارش نورنیوز، به نقل از تی‌آرتی، فواد اُکتای معاون رئیس جمهوری ترکیه در واکنش به درخواست‌های اتحادیه اروپا و تهدیدهایی که در بیانیه پایانی شورای روابط خارجی اتحادیه در زمینه تحریم کشورش در موضوع حفاری‌ها در مدیترانه شرقی گفت: در برابر فشارهای اتحادیه اروپا برای وادار کردن ترکیه به توقف فعالیت‌هایش در شرق مدیترانه سر خم نمی‌کنیم.


معاون رئیس جمهوری ترکیه در این باره گفت: ترکیه در مقابل فشارهایی مانند اعمال تحریم برای وادار کردن این کشور به توقف حفاری‌ها در شرق مدیترانه سر خم نخواهد کرد.


عملیات اکتشاف ترکیه در شرق مدیترانه انجام می‌شود و هر چند بخش یونانی نشین قبرس و اتحادیه اروپا به این اقدام آنکارا معترض هستند؛ اما با این وجود ترکیه اعلام کرده که عملیات اکتشاف و استخراج گاز در مدیترانه کاملاً بر اساس قانون انجام می‌شود.



منبع: مهر
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: ترکیه / آنکارا / بیانیه اتحادیه اروپا / فشارهای اروپا