سران عراق در نشستی مشترک با تأکید بر توقف فوری جنگ در خاورمیانه، خواستار حل اختلافات از مسیر گفتوگو و دیپلماسی شدند و نسبت به تبعات امنیتی و اقتصادی تداوم درگیریها هشدار دادند.
نورنیوز-گروه بین الملل: نزار آمیدی رئیس جمهور عراق میزبان نشست سران این کشور بود. در این نشست «علی فالح الزیدی» نخست وزیر، «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان و «فائق زیدان» رئیس شورای عالی قضایی عراق حضور داشتند.
دراین نشست آخرین تحولات سیاسی، امنیتی و اقتصادی عراق و نیز تحولات منطقه ای مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
سران عراق بار دیگر بر اصل انحصار سلاح در اختیار حکومت به عنوان یکی از ارکان اساسی حاکمیت قانون و تثبیت اقتدار دولت تاکید کردند.
حاضران همچنین بر موضع ثابت عراق مبنی بر ضرورت توقف فوری جنگ در خاورمیانه، پایان دادن به تنش ها و حل اختلافات از راه گفتگو و دیپلماسی تاکید کردند.
همچنین آنها هشدار دادند که تداوم درگیریها، امنیت و ثبات ملتهای منطقه را تهدید کرده و پیامدهای منفی بر اقتصاد جهانی، امنیت انرژی و تجارت بینالمللی خواهد داشت.
سران عراق ضمن حمایت از تمامی تلاشها برای تقویت صلح، امنیت و ثبات، بر مخالفت بغداد با استفاده از خاک عراق برای حمله به هر کشوری و آسیب رساندن به امنیت و ثبات منطقه تاکید کردند.
حاضران همچنین بر ضرورت تقویت روابط و گسترش تفاهم با کشورهای عربی و اسلامی پیرامون عراق، در راستای تامین منافع مشترک و تحکیم ثبات منطقهای، تاکید کردند.