نورنیوز https://nournews.ir/n/322812
کد خبر: 322812
19 خرداد 1405

تحلیلگران اسرائیلی: تل‌آویو در دام جدید ایران گرفتار شد


برخی تحلیلگران نظامی و سیاسی صهیونیست با هشدار نسبت به شرایط امنیتی تل‌آویو، از گرفتار شدن این رژیم در دام جدیدی از سوی ایران خبر داده و بر تشدید فشارهای راهبردی تأکید کردند.

نورنیوز-گروه بین الملل: «نیر دفوری» تحلیلگر نظامی صهیونیست اذعان کرد که رژیم صهیونیستی تاکنون نتوانسته معادله پاسخی را که ایران سعی در تحمیل آن دارد، در هم بشکند.

دفوری گفت که ارتش رژیم صهیونیستی در حال حاضر به درخواست مستقیم دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا از بمباران بیروت، پایتخت لبنان خودداری کرده است و این امر باعث شده جبهه لبنان تحت ابهام‌های زیادی و طبق شروط ایران که اجازه آسیب رساندن به ضاحیه جنوبی را نمی‌دهد، قرار بگیرد.

به گزارش خبرگزاری «معا» فلسطین، «دانا ویس» دیگر تحلیلگر سیاسی صهیونیست نیز از عملکرد کابینه رژیم صهیونیستی انتقاد و تاکید کرد رژیم صهیونیستی با کشیده شدن به سیستم حملات نظامی به جای تحقق یک «پیروزی» قاطع، در حال تکرار همان اشتباهات استراتژیکی سابق خود در نوار غزه است.

این تحلیلگر با اشاره به اینکه «توقف فعلی درگیری‌ها نه با خواست تل‌آویو بلکه در نتیجه دستور اکید ترامپ صورت گرفت»، هشدار داد: فشار نظامی فعلی، نه تهران و نه حزب‌الله را به تسلیم شدن وادار نخواهد کرد بلکه این احتمال وجود دارد که منطقه را به یک جنگ فرسایشی طولانی سوق دهد.

در همین رابطه «ایهود حمو» تحلیلگر مسایل کشورهای عربی، واکنش اخیر رژیم صهیونیستی را نمادین و بسیار محدود دانست و تاکید کرد: تهران موفق شد یک دکترین استراتژیک جدید مبتنی بر ممانعت از منزوی کردن حزب‌الله را به تل‌آویو تحمیل کند.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ایران / ترامپ / اسرائیل / جنگ / مذاکرات / تل-آویو