نورنیوز https://nournews.ir/n/321920
کد خبر: 321920
15 خرداد 1405

بررسی اندیشه‌های ضد امپریالیستی امام خمینی و فیدل کاسترو در هاوانا


همزمان با سالگرد رحلت امام خمینی(ره) و در آستانه صدمین سالگرد تولد فیدل کاسترو، نشستی با محور بررسی اندیشه‌های ضد امپریالیستی این دو رهبر انقلابی به ابتکار سفارت ایران در کوبا و با همکاری مرکز یادبود فیدل کاسترو در هاوانا برگزار شد و مقامات، اندیشمندان و کارشناسان کوبایی در آن حضور داشتند.

نورنیوز-گروه سیاسی: در سالگرد رحلت حضرت امام خمینی (ره)، به ابتکار سفارت جمهوری اسلامی ایران در کوبا و با همکاری مرکز یادبود فیدل کاسترو، مراسمی تحت عنوان «بررسی اندیشه های ضد امپریالیستی امام خمینی و فیدل کاسترو، رهبران انقلاب های ایران و کوبا» با حضور مقامات دولتی کوبا، اندیشمندان، محققان موسسات مطالعاتی، اصحاب رسانه و کارشناسان انقلاب کوبا در روز پنجشنبه  14 خرداد برگزار گردید. در این مراسم ذبیح اله نادری سفیر جمهوری اسلامی ایران در کوبا طی سخنانی ضمن برشمردن اصول انقلاب اسلامی و محورهای اصلی اندیشه های امام راحل برای مخاطبان کوبائی، اطلاعاتی در جهت تبیین تحولات اخیر کشورمان و جنگ تحمیلی 40 روزه ارائه نمود که مورد توجه حاضرین در نشست قرار گرفت.

رئیس مرکز یادبود فیدل کاسترو و چند کارشناس و اندیشمند کوبائی نیز به بیان اصول انقلاب کوبا و نظرات فیدل کاسترو در زمینه مبارزه با استکبار جهانی، امپریالیسم و حمایت از مردم مظلوم پرداختند.

این برنامه برای اولین بار و به مناسبت سالگرد رحلت امام خمینی (ره) که مقارن با صدمین سالگرد تولد فیدل کاسترو می باشد، برگزار گردید. دولت کوبا در سالجاری میلادی برنامه های متنوع علمی، فرهنگی و تحقیقاتی در صدمین سالگرد تولد رهبر کوبا در حال اجرا دارد.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: دیپلماسی / کوبا / انقلاب_اسلامی / هاوانا / انقلاب_کوبا / روابط_ایران_کوبا / ضد_امپریالیسم