مشکل ناامنی در خیابان های اطراف خوابگاه ها و دانشگاه صنعتی شریف موضوعی است که دغدغه دانشجویان و مسئولان این دانشگاه شده و برای رفع آن اقداماتی مختلفی صورت گرفته که ایجاد کانکس پلیس جدیدترین اقدام در این خصوص به شمار می رود.
نورنیوز- گروه فرهنگ و جامعه: موضوع ناامنی در خیابان های اطراف خوابگاه ها و دانشگاه صنعتی شریف چندسالی است که دانشجویان این دانشگاه را با مشکل مواجه کرده تاحدی که دانشجویان این دانشگاه در اواخر سال گذشته دغدغه ها و پیشنهادات خود را در قالب نامه ای به مسئولان این دانشگاه ارائه کردند.
زورگیری و سرقت از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در خیابانهای اطراف خوابگاه ها و این دانشگاه موضوعاتی بود که طی سال های اخیر دغدغه دانشجویان به شمار می رود.
در سال گذشته مسئولان این دانشگاه برای رفع دغدغه دانشجویان و افزایش امنیت منطقه با مسئولان نیروی انتظامی جلسه ای برگزار کردند و پس از این جلسه با حضور نیروی انتظامی رزمایش امنیت در خیابان های اطراف خوابگاه ها و این دانشگاه برگزار شد.
اکنون پس از پیگیری های متعدد برای افزایش امنیت در مسیرهای تردد دانشجویان پروژه نصب کانکس پلیس در اطراف این دانشگاه عملیاتی شده است.
پرستار مدیر روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف گفت: دو کانکس در خیابانهای پرتردد اطراف این دانشگاه برای تامین امنیت دانشجویان نصب می شود.
وی ادامه داد: پس از طرح موضوع ناامنی در اطراف دانشگاه و خوابگاه در اسفند ماه سال گذشته، حل مشکل در اولویت دانشگاه قرار گرفت و با توجه به اینکه هماهنگیها در این زمینه زمانبر است، مسئولان دانشگاه مصممتر شدند که پیگیریها زودتر به نتیجه رسد و کار انجام شود.
مدیرروابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف گفت: در این رابطه جلساتی میان نیروی انتظامی، دانشگاه، حراست و شورای صنفی برگزار شد و مقرر شد 2 کانکس در نقاط پرتردد و ناامن اطراف دانشگاه نصب شود و به صورت شبانهروزی فعال باشند.
پرستار افزود: این دو کانکس توسط دانشگاه تهیه و تحویل نیروی انتظامی شده که در تقاطع خیابان اکبری و قاسمی و طرشت زیرگذر شیخفضلالله در حال نصب هستند.