نورنیوز https://nournews.ir/n/321122
کد خبر: 321122
11 خرداد 1405
منابع آگاه فاش کردند؛

تل‌آویو منتظر چراغ سبز آمریکا برای حمله به بیروت است


منابع آگاه فاش کردند که مقامات رژیم صهیونیستی در حال رایزنی با دولت آمریکا هستند تا موافقت واشنگتن را برای گسترش دامنه عملیات نظامی در لبنان و حمله به بیروت به دست آورند.

نورنیوز-گروه بین الملل: روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» به نقل از منابع نوشت، با توجه به «مذاکرات متوقف‌شده» بین واشنگتن و تهران و همچنین رکودی که در مسیر مذاکرات بین رژیم صهیونیستی و لبنان به وجود آمده است، طرف اسرائیلی انتظار پاسخ مثبت آمریکا را برای حمله به بیروت دارد.

این منابع ماهیت اقدامات نظامی که تل‌آویو به دنبال اجرای آنها در داخل بیروت است را روشن نکردند. آنها همچنین موعد احتمالی برای چنین اقدامی در صورت کسب موافقت آمریکا را مشخص نکردند.

این تلاش در حالی صورت می‌گیرد که تحلیلگران پیش از این، آن را «خط قرمزی» می‌دانستند که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا، برای تل‌آویو در مورد گسترش عملیات نظامی در لبنان تعیین کرده بود.

آوریل گذشته ترامپ اعلام کرد که «اسرائیل دیگر لبنان را بمباران نخواهد کرد و ایالات متحده اسرائیل را از انجام این کار منع کرده است. دیگر بس است!»؛ اظهاراتی که محافل سیاسی صهیونیست از جمله «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر و تعدادی از معاونان او را غافلگیر کرد.

گزارش‌های رسانه‌ای همچنین حاکی از آن است که ترامپ از نتانیاهو خواسته است عملیات نظامی در لبنان را به حملات مشخص و دقیق محدود کند و از هرگونه تشدید گسترده تنش که می‌تواند به یک رویارویی منطقه‌ای فراگیر منجر شود، خودداری کند.

در همین راستا، نتانیاهو در جلسه شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی اعلام کرد که تل‌آویو در تلاش است تا عملیات نظامی خود را در داخل لبنان تشدید کند.

یک مقام نظامی عبری نیز هشدار داد که عملیات نظامی در جنوب لبنان به تنهایی برای متوقف کردن حملات حزب‌الله با استفاده از پهپادهای بمب‌گذاری شده کافی نخواهد بود.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: اسرائیل / جنگ / حمله / بیروت / تل-آویو