نورنیوز https://nournews.ir/n/321008
کد خبر: 321008
10 خرداد 1405
از سوی ترامپ؛

تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد


دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا، تام باراک را علاوه بر سمت سفیر آمریکا در ترکیه، به عنوان فرستاده ویژه ریاست‌جمهوری در سوریه و عراق نیز منصوب کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که تام باراک علاوه بر سفیر کشورش در ترکیه، به عنوان فرستاده واشنگتن در سوریه و عراق نیز فعالیت خواهد کرد.

به گزارش  الجزیره، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا امروز یکشنبه اعلام کرد: تام باراک فرستاده ویژه ریاست جمهوری در سوریه و همچنین عراق خواهد بود.

رئیس جمهور آمریکا در این خصوص ادامه داد: تام باراک به نقش خود به عنوان سفیر در ترکیه نیز ادامه خواهد داد و وظایف جدید خود را با حمایت کامل وزارت امور خارجه آمریکا انجام می دهد.

این در حالیست که مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا پیشتر در پستی در شبکه ایکس از باراک تمجید و اعلام کرده بود: سفیر تام باراک به عنوان فرستاده ویژه ما در سوریه نقشی ارزشمند ایفا کرده است. اگرچه این عنوان به پایان رسیده، اما او همچنان در نقشی محوری برای دولت ترامپ در سوریه و عراق خدمت خواهد کرد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ترامپ / عراق / سوریه / ترکیه / خاورمیانه / تام باراک / دیپلماسی آمریکا