نورنیوز https://nournews.ir/n/320960
کد خبر: 320960
10 خرداد 1405

پخش یک سریال با حال و هوای قیام ۱۵ خرداد+ فیلم


پخش سریال «سال‌های برف و بنفشه» از 12 خرداد در شبکه چهار آغاز می‌شود؛ مجموعه‌ای تاریخی که روایت آن به وقایع قیام 15 خرداد گره خورده است.

نورنیوز-گروه فرهنگی: سریال ایرانی «سال‌های برف و بنفشه» محصول سال ۱۳۸۵، سریالی از گونه‌های درام، تاریخی، عاشقانه، سیاسی محصول سال ۱۳۸۵ به کارگردان سعید سلطانی است که از روز دوشنبه، ۱۱ خرداد هر شب از قاب شبکه چهار به نمایش درخواهد آمد.

در این سریال بازیگرانی چون سام درخشانی، محمدعلی کشاورز، جهانگیر الماسی و لاله اسکندری به ایفای نقش پرداخته‌اند.

در خلاصه داستان سریال آمده: مهندس علی فلاح پس از سال‌ها تحصیل در رشته کشاورزی به تازگی به ایران بازگشته و علی‌رغم میل خانواده‌اش، برای احیا و آبادانی زمین پدرش راهی پیشوای ورامین می‌شود. اما سیستم ارباب و رعیتی مانع پیشرفت کارهایش می‌شود. علی از این اوضاع ناراحت است که با گروه انقلابیون آشنا می‌شود. وی در روستا با دفاع از مستخدم یکی از املاک و درگیر شدن با آدم‌های تیمسار امیرشاهی بین اهالی محبوبیت پیدا می‌کند و در قیام ۱۵ خرداد شرکت می‌کند.

ساعت پخش این سریال هرشب ساعت ۲۴ و ساعت‌های تکرار آن ۱۱ و ۱۷ روز بعد است.


 

 


سرویس: فرهنگی
کلید واژگان: سریال_ایرانی / سریال_تاریخی / سالهای_برف_و_بنفشه / شبکه_چهار / قیام_۱۵_خرداد