نورنیوز https://nournews.ir/n/320756
کد خبر: 320756
9 خرداد 1405

قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه ۹ خرداد ۱۴۰۵ / افت ۲ هزار تومانی دلار


قیمت دلار در نخستین روز هفته با تأثیرپذیری از اخبار مثبت مذاکرات ایران و آمریکا، 2 هزار تومان کاهش یافت و همچنان در کریدور 170 هزار تومانی باقی ماند.

نورنیوز-گروه اقتصادی: قیمت دلار در معاملات امروز بازار در سایه خوش‌بینی به تحولات دیپلماتیک، با کاهش دو هزار تومانی نسبت به آخرین رقم معاملاتی هفته گذشته، تا لحظه نگارش این گزارش روی رقم 170 هزار تومان قرار دارد.

اخبار مثبت از مذاکرات ایران و آمریکا، موتور محرک این افت قیمت بوده است. با این حال، تردید معامله‌گران نسبت به دستیابی نهایی به توافق، مانع از شکل‌گیری یک روند نزولی قوی‌تر شده است.

تحلیلگران معتقدند تا انتشار خبر قطعی از نتیجه مذاکرات، بازار ارز در همین محدوده نوسانی عمل خواهد کرد و هرگونه تغییر جهت نیازمند شفافیت سیاسی است. همچنین یورو نیز کاهش 6 هزار تومانی را تجربه کرد و روی رقم 196 هزار تومان معامله می‌شود.

رشد اندک قیمت دلار توافقی

عقیمت دلار توافقی امروز شنبه ۹ خرداد ۱۴۰۵ اندکی رشد کرده است. بر این اساس، قیمت دلار توافقی با رشد ۱۰ تومانی نسبت به روز پنجشنبه، در سمت فروش با قیمت ۱۴۷ هزار و ۳۰۰ تومان و در سمت خرید با قیمت ۱۴۵ هزار و ۹۷۰ تومان اعلام شده است.

 


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: دلار / قیمت دلار / یورو / بازار_ارز / مذاکرات_ایران_آمریکا / قیمت_یورو