نورنیوز https://nournews.ir/n/320753
کد خبر: 320753
9 خرداد 1405

واردات ۳۰۰ مگاوات برق از ترکمنستان و ارمنستان در اوج بار تابستان


معاون برق و انرژی وزیر نیرو اعلام کرد ایران در اوج بار تابستان 300 مگاوات برق از ترکمنستان و ارمنستان وارد می‌کند و همزمان صادرات به افغانستان و پاکستان ادامه دارد؛ تبادلات برقی نیز از جنگ اخیر آسیب ندیده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی : مصطفی رجبی مشهدی درباره نیاز به واردات و تبادل برق در اوج بار تابستان سال جاری اظهار داشت: به میزان ۳۰۰ مگاوات برق از ترکمنستان و ارمنستان وارد می کنیم و به کشورهای افغانستان و پاکستان هم صادرات داریم.

وی درباره اینکه آیا جنگ ۴۰ روزه آسیبی به مبادلات برقی ایران وارد کرد یا خیر، گفت: جنگ به تبادل برق آسیبی وارد نکرده است، زیرا در معرض حملات دشمن هم قرار نداشته اند در کل دو کشور ترکمنستان و ارمنستان همکاری خوبی برای تامین برق با ایران دارند.

معاون برق و انرژی وزیر نیرو درباره آخرین وضعیت سنکرون برق با روسیه نیز تصریح کرد: سنکرون شبکه برق با روسیه نیز جزء توافقات آینده است و تفاهمات خوبی در زمینه توسعه اتصال از طریق شبکه ارمنستان صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: بعد از اینکه خطوط و تاسیسات مورد نیاز برای اتصال شبکه بین ایران و روسیه احداث شود به لحاظ فنی امکان مبادله تا ۱۰۰۰ مگاوات بین دو کشور وجود دارد.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: روسیه / برق / وزارت_نیرو / شبکه_برق / اوج_بار / واردات_برق