نورنیوز https://nournews.ir/n/320387
کد خبر: 320387
7 خرداد 1405

رئیس‌جمهور مستعفی و فراری یمن در ریاض درگذشت


«عبد ربه منصور هادی» رئیس‌جمهور سابق دولت مستعفی یمن که پس از تسلط انصارالله بر صنعا به عربستان گریخته بود، در 81 سالگی در ریاض درگذشت. به گفته منبعی نزدیک به خانواده، او پس از دو هفته بستری بودن در یکی از بیمارستان‌های پایتخت عربستان فوت کرده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: «عبد ربه منصور هادی» رئیس‌جمهور سابق یمن که پس از تسلط انصارالله بر پایتخت این کشور به عربستان سعودی گریخته بود، امروز در سن ۸۱ سالگی در ریاض درگذشت.

یک منبع نزدیک به خانواده عبد ربه منصور هادی اعلام کرد که او پس از  دو هفته بستری بودن در بیمارستانی در ریاض فوت کرده است.

عبد ربه منصور هادی در آوریل ۲۰۲۲ اختیارات کامل و قدرت را به شورای ریاستی یمن وابسته به عربستان واگذار کرد.

منصور هادی اوایل سپتامبر ۱۹۴۵ در روستای «ذکین» از توابع «الوضیع» واقع در استان «أبین» به دنیا آمد و مسیر حرفه‌ای خود را با پیوستن به بخش نظامی آغاز کرد و مهارت‌های علمی خود را در آکادمی‌های معتبر بین‌المللی کسب کرد. وی در مناصب نظامی و سیاسی برجسته‌ای فعالیت داشت که از جمله آن منصب معاون رئیس جمهور به مدت چندین سال پیش از رسیدن به قدرت است.

منصور هادی پس از استعفاء از مقام ریاست جمهوری دوباره ادعای ریاست جمهوری کرد و به آغاز جنگ داخلی یمن  دامن زد؛ نبردی که از سال ۲۰۱۵ میلادی درگرفته‌است. در سال ۱۳۹۸ یک دادگاه «منصور هادی» رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن را به اتهام «خیانت بزرگ» علیه کشور به اعدام محکوم کرد.

 


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: یمن / عربستان / انصارالله / ریاض / جنگ_یمن / دولت_مستعفی / منصور_هادی