نورنیوز https://nournews.ir/n/320356
کد خبر: 320356
7 خرداد 1405

جایزه نوبل به جایزه ترامپ تغییر نام پیدا می‌کند؟


لیندسی گراهام، سناتور جنگ طلب و از متحدان ترامپ در مصاحبه‌ با فاکس نیوز گفت: «اگر ترامپ بتواند عربستان سعودی، کانون اسلام در جهان، را به شناسایی اسرائیل مجاب کند، آن وقت به درگیری اسرائیل و اعراب که هزاران سال است ادامه داشته، پایان داده است. آنها باید جایزه نوبل را به جایزه ترامپ تغییر دهند.»

نورنیوز-گروه بین‌الملل: لیندسی گراهام مدعی است که توافق عادی‌سازی روابط عربستان و اسرائیل تحت توافق‌نامه ابراهیم، ​​تاریخ خاورمیانه را متحول می‌کند و احتمالاً به درگیری طولانی‌مدت اعراب و اسرائیل پایان می‌دهد!

این سناتور جمهوری‌خواه همچنین ادعا کرد که مهار ایران راه را برای صلح بین ریاض و تل‌آویو هموار می‌کند. گراهام همچنین از متحدان عرب خواست تا از تلاش دیپلماتیک ترامپ حمایت کنند و هشدار داد که رد او «به ضرر خودتان» خواهد بود.

سخنان گراهام واکنش‌های تندی در شبکه‌های اجتماعی به همراه داشت و بسیاری اهداف حمایت‌های پرشور و بی محتوای گراهام از ترامپ را زیر سوال برده و او را بیشتر اسرائیلی دانسته‌اند تا آمریکایی. 


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ترامپ / اسرائیل / عربستان / عربستان سعودی / لیندسی گراهام / جایزه نوبل / فاکس_نیوز