نورنیوز https://nournews.ir/n/320325
کد خبر: 320325
7 خرداد 1405

پژواک پسر ایران، ماکان نصیری در ایروان پیچید


مسجد کبود ایروان میزبان مراسم یادبود «ماکان نصیری»، شهید جاویدالاثر مدرسه میناب بود؛ مراسمی که با حضور سفیر ایران، خانواده شهید و دانش‌آموزان ارمنی و ایرانی برگزار شد. در این برنامه ضمن نام‌گذاری تالار مدرسه جمهوری اسلامی در ایروان به نام این شهید، بر تداوم پیگیری مظلومیت شهدای مدرسه میناب و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا تأکید شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: در این مراسم، کودکان مدارس ارمنی و مدرسه جمهوری اسلامی ایران در ایروان و جمعی از معلمان ارمنی و ایرانی، شهروندان کشورمان و ایران دوستان ارمنی، یاد و نام ماکان را گرامی داشتند و جنایت هولناک امریکا و رژیم اسرائیل در مدرسه میناب را محکوم کردند.

شیرغلامی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان، طی سخنانی، ماکان نصیری را ققنوس ایران نامید که سوخت و خاکستر شد و از خاکستر خویش بال و پر گرفت تا ایران نسوزد و بماند. او گفت سالن اجتماعات در حال تاسیس مدرسه شهید فهمیده جمهوری اسلامی ایران در ایروان، به نام شهید ماکان نصیری نامگذاری و به تصویر زیبای او مزّین خواهد شد.

مادر ماکان نصیری در سخنرانی خود اظهار داشت شاید روزی به تمام جهان سفر کنم تا اجازه ندهم صدای مظلومیت بی گناهان خاموش شود. وی افزود من از امریکا و اسرائیل تعجب نمی کنم. آنها در غزه پنجاه هزار زن و کودک را کشته اند. من از همسایگانی تعجب می کنم که رسم همسایگی به جای نیاوردند و برای این حملات وحشیانه به دشمنان ما زمین و فضا دادند.

پخش کلیپ های زیبا درباره شهدای مدرسه میناب و ماکان، همخوانی سرود توسط کودکان، اهدای گل به خانواده شهید ماکان نصیری از سوی کودکان و کاشت نهال در باغ مسجد کبود ایروان به یاد ماکان نصیری از بخش های دیگر این برنامه بود.

 


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: ارمنستان / ایروان / ماکان_نصیری / مدرسه_میناب / ایران_و_ارمنستان / پسر_ایران / شهید_ماکان_نصیری / مسجد_کبود