نورنیوز https://nournews.ir/n/319793
کد خبر: 319793
4 خرداد 1405

اعتراف محافل صهیونیستی به چالش جدی ارتش اسرائیل


در پی حملات موفق پهپادی حزب‌الله، جلسه پنج‌ساعته کابینه امنیتی اسرائیل به صحنه تنش لفظی میان نتانیاهو و وزیر دارایی بدل شد؛ اسموتریچ خواستار تخریب گسترده در لبنان شد و ارتش بر ایجاد معادله بازدارندگی جدید تأکید کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل :  روزنامه «یدیعوت آحارانوت» از بروز اختلاف شدید در جلسه کابینه امنیتی کابینه رژیم صهیونیستی در شامگاه گذشته خبر داد. در این جلسه میان «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر و «بتصلئل اسموتریچ» وزیر دارایی این رژیم در خصوص نحوه مقابله با حملات پهپادی حزب‌الله لبنان اختلافات جدی ایجاد شده است.

بر اساس این گزارش، اسموتریچ در جریان جلسه که حدود پنج ساعت به طول انجامید، درخواست کرد در پاسخ به هر پهپاد انفجاری، ۱۰ ساختمان در ضاحیه جنوبی بیروت یا دیگر مناطق لبنان تخریب شود.

این نشست که شامگاه یکشنبه برگزار شد، علاوه بر بررسی توافق احتمالی میان آمریکا و ایران، به تهدید فزاینده پهپادهای انفجاری جنبش حزب‌الله لبنان نیز اختصاص داشت.به اذعان منابع اسرائیلی، این حملات ارتش این رژیم را دچار چالش جدی کرده و منجر به هلاکت و زخمی‌شدن چندین نظامی در هفته های اخیر شده است.

بر اساس این گزارش، «ایال زمیر» رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی نیز در این جلسه خواستار ایجاد «معادله بازدارندگی جدید» در برابر تهدید پهپادها شد و گفت ارتش باید گزینه هدف قرار دادن ساختمان‌ها در بیروت و شهر صور را بررسی کند.

در ادامه این جلسه، اسموتریچ خطاب به نتانیاهو گفت: ما نمی‌توانیم بر فراز اسرائیل شبکه محافظ نصب کنیم. وی همچنین اعلام کرد که بودجه‌ای حدود ۲ میلیارد شکل (۷۰۰ میلیون دلار) برای توسعه راهکارهای فناورانه با هدف مقابله با پهپادها تصویب کرده است، اما تاکید کرد که بازدارندگی تنها از طریق تحمیل هزینه سنگین به طرف مقابل محقق می‌شود. نتانیاهو به این سخنان واکنش تندی نشان داد و اسموتریچ را به سخره گرفت.

این در حالی است که کابینه نتانیاهو درباره نحوه مواجهه با پهپادهای حزب‌الله به صورت مداوم نشست‌هایی برگزار می‌کند و بخش مهمی از تمرکز خود را به مقابله با یگان‌های پهپادی و مسیرهای لجستیکی مقاومت اختصاص داده است. همچنین رسانه‌های عبری اذعان کردند که استفاده حزب‌الله از پهپادهای انفجاری، ارتش اسرائیل را بیش از پیش در برابر حملات مقاومت آسیب‌پذیر کرده است.

یک افسر بازنشسته اداره اطلاعات ارتش اسرائیل (آمان) نیز در اظهاراتی اعتراف کرد که حزب‌الله به طور مداوم الگوهای عملیاتی خود را تغییر می‌دهد و این مسئله چالش اطلاعاتی و امنیتی بزرگی برای تل‌آویو ایجاد کرده است.


منبع: ایرنا
سرویس: بین الملل
کلید واژگان: اسرائیل / پهپاد / حزب_الله / ضاحیه / اسموتریچ / تحولات_لبنان