نخستوزیر مالزی با ابراز خوشبینی نسبت به روند مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به یک توافق چارچوبی، از تلاشهای دیپلماتیک برای کاهش تنشها در غرب آسیا حمایت کرد.
نورنیوز-گروه بین الملل: انور ابراهیم امروز(یکشنبه) در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت: « من از سران غرب آسیا نشانههای امیدوارکنندهای دریافت کردهام که بیانگر این است که مذاکرات برای دستیابی به یک توافق چارچوبی میان ایالات متحده و ایران از جمله بازگشایی تنگه هرمز، در مسیری رو به پیشرفت قرار دارد. من این تحولات را با خوشبینی جدی دنبال میکنم.»
وی ضمن قدردانی از تسهیل این روند، از مشارکت دونالد ترامپ رئیسجمهوری آمریکا در پیگیری یک راهحل مبتنی بر مذاکره استقبال کرد.
نخستوزیری مالزی ادامه داد: امیدواریم همه طرفها از این فرصت استفاده کرده و مذاکرات را تا دستیابی به نتیجهای موفق ادامه دهند.
انور همچنین تاکید داشت که ما از همه طرفها میخواهیم به یک توافق چارچوبی فراگیر دست یابند؛ توافقی که آتشبس کنونی را تثبیت کند، عبور و مرور امن از تنگه هرمز را تضمین کرده و منافع امنیتی مشروع همه کشورهای منطقه را مورد توجه قرار دهد.
وی تصریح کرد که مالزی آمادگی دارد از هرگونه تلاش چندجانبهای که به صلح و ثبات پایدار در غرب آسیا کمک کند، حمایت کند.