نورنیوز https://nournews.ir/n/319463
کد خبر: 319463
2 خرداد 1405

متولی حقوق بازنشستگان تغییر می کند؟


با تصویب لایحه «ایجاد نظام جدید تامین اجتماعی» که وزارت اقتصاد و وزارت کار به دنبال تصویب آن هستند، خزانه کل کشور متولی اصلی پرداخت حقوق بازنشستگان می‌شود‌.

نورنیوز-گروه اقتصادی: وزارت اقتصاد و وزارت کار به دنبال تصویب لایحه‌ای در دولت با عنوان «لایحه ایجاد نظام جدید تامین اجتماعی» هستند که بر اساس آن حق بیمه سهم کارفرما از ۲۳ درصد به ۷ درصد کاهش می‌یابد.

طبق این لایحه سهم حق بیمه پرداختی کارفرما و بیمه شده برابر و در مجموع ۱۴ درصد خواهد بود و ۱۶ درصد مابقی از محل درآمدهای مالیاتی تامین خواهد شد.

همچنین کلیه منابع حاصل در خزانه‌داری کل کشور جمع شده و حقوق بازنشستگان از خزانه‌داری پرداخت خواهد شد.

در صورت تصویب این لایحه دارایی‌ها و تعهدات سازمان تامین اجتماعی و صندوق‌های تابعه از وزارت کار جدا شده و به دولت منتقل می‌شود.

حقوق+بازنشستگان
 


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: حقوق بازنشستگان / ایجاد نظام جدید تامین اجتماعی / خزانه کل کشور / متولی حقوق / وزارت اقتصاد و وزارت کار