معاون رییسجمهور در نشستی با فعالان اقتصادی استان اصفهان در اتاق بازرگانی اصفهان گفت: جنگ امروز در دنیا، جنگ بر سر انرژی است اما درحال حاضر، بی تفاوتی شدیدی نسبت به بزرگترین و ارزشمندترین دارایی ایران، در کشور وجود دارد.
نورنیوز-گروه سیاسی: اسماعیل سقاب اصفهانی روز جمعه در نشستی با فعالان اقتصادی استان اصفهان در اتاق بازرگانی اصفهان، افزود: انرژی همزمان که بزرگترین تهدید امروز کشور است، اگر نگاه درستی داشته باشیم، بزرگترین فرصت ما نیز هست که باید از آن به درستی استفاده کنیم.
معاون رییسجمهور با بیان اینکه امروز سودآورترین کسب و کار در ایران، انرژی است، اظهار داشت: بسیاری از روش های حکمرانی ما در زمینه انرژی اشتباه و غلط است و ۷۰ سال کار اشتباه را یک شبه نمی توانیم اصلاح کنیم.
وی بیان کرد: با بررسی تاریخ در می یابیم که ایرانیان مردمی مُصرف نبوده اند، اما سیاست های غلط ما را جزو اصراف کاران قرار داده است.
سقاب اصفهانی خاطرنشان کرد: کاهش مصرف انرژی در دنیا ۲ راه بیشتر وجود ندارد و درست کردن قیمت ها، عادلانه ترین راهیست که در همه جای دنیا اجرا شده است.
به گفته وی، با درست و منطقی شدن قیمت های انرژی، بهره وری افزایش پیدا می کند.
معاون رییس جمهور با بیان اینکه در زمان حاضر امکان درست شدن و منطقی شدن قیمت ها در اقتصاد ایران وجود ندارد، تصریح کرد: راه دوم که در دنیا کمتر استفاده شده به جای درست شدن و واقعی شدن قیمت ها، این است که از ناحیه انتفاع این کار را انجام دهیم.
وی بیان کرد: باید سهم هر فرد را به او بدهیم و بگوییم در صورتیکه مصرف نکنید، آن را از شما خریداری می کنیم.
سقاب اصفهانی گفت: ۴۰ درصد بنزین کشور در پنج کلانشهر بزرگ یعنی اصفهان، تهران، مشهد و تبریز مصرف می شود و این رویه نیاز به اصلاح دارد.
وی افزود: با تغییر یک سری قواعد با کمک فعالان اقتصادی در استانها، می توانیم بسیاری از مشکلات کشور را برطرف کنیم.
به گفته وی، تجمعات شبانه مردم در حمایت از نظام اسلامی و رزمندگان اسلام خیلی ارزشمند است اما خیابان گردی خودرویی با توجه به کمبود سوخت و بنزین کار اشتباهی است که باید نسبت به آن تذکر داد.
نشست معاون رییس جمهور و رییس سازمان بهینهسازی و مدیریت راهبردی انرژی با فعالان اقتصادی اصفهان روز جمعه در اتاق بازرگانی این استان برگزار شد.
معاون رییس جمهور روز گذشته در سفر خود به اصفهان از یک مجموعه صنعتی در مورچهخورت بازدید کرد.
بازدید از مراکز مورد اصابت قرار گرفته در جنگ و دیدار با خانواده شهدای اخیر و حضور در تجمعات شبانه مردمی بخش دیگری از برنامه این سفر ۲ روزه بود.