نورنیوز https://nournews.ir/n/319068
کد خبر: 319068
1 خرداد 1405

حملات به عربستان و امارات، زیر ذره بین عراق


نخست‌وزیر عراق با محکوم‌کردن حملات ادعایی علیه عربستان و امارات، دستور تشکیل کمیته‌ای عالی‌رتبه برای بررسی کامل ابعاد موضوع و همکاری مشترک با دو کشور را صادر کرد.

نورنیوز-گروه بین المللبر اساس گزارش خبرگزاری واع، لی الزیدی، نخست‌وزیر عراق در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» در پی ادعاها درباره حملات از خاک عراق به امارات متحده عربی و عربستان ضمن محکومیت این اقدام به دولت عراق دستور بررسی دقیق ابعاد این حملات را داد.

گفته می شود در نخستین نشست شورای وزیران امنیت ملی، کمیته‌ای عالی‌رتبه برای پیگیری موضوع نیز تشکیل شده است.

نخست‌وزیر عراق همچنین بر ضرورت انجام تحقیقات مشترک با مقام‌های عربستان و امارات در این رابطه تأکید کرد و گفت که هدف از این همکاری، بررسی همه شواهد و مستندات مربوط به احتمال استفاده از خاک عراق در این حملات و اتخاذ اقدامات امنیتی و حقوقی لازم علیه عوامل دخیل است.

الزیدی تصریح کرد: «عراق مخالف استفاده از خاک و حریم هوایی خود برای انجام حمله علیه کشورهای برادر و دوست است و بر این باور است که این کشور باید عرصه‌ای برای تلاقی منافع مشترک باشد.»


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: عراق / عربستان / امارات / حملات / لی_الزیدی