نورنیوز https://nournews.ir/n/318721
کد خبر: 318721
30 اردیبهشت 1405

عراقچی احتمالا راهی نیویورک می‌شود


سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد عباس عراقچی برای شرکت در نشست ویژه شورای امنیت سازمان ملل به ابتکار چین دعوت شده و احتمال سفر او به نیویورک وجود دارد.

نورنیوز-گروه سیاسی: اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در گفت‌وگوی در پاسخ به این پرسش که احتمال سفر وزیر امور خارجه به نیویورک در روزهای آتی وجود دارد؟ گفت: با توجه به ریاست دوره‌ای چین بر شورای امنیت سازمان ملل و برنامه این کشور برای برگزاری نشست ویژه وزرای خارجه درباره مباحث مرتبط با صلح و امنیت بین‌المللی، وزیر امور خارجه کشورمان نیز برای شرکت در این نشست دعوت شده‌اند.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: این نشست علنی شورای امنیت سازمان ملل برای روز ۲۶ می (پنچم خرداد) پیش‌بینی شده و البته با توجه به برنامه کاری فشرده وزیر امور خارجه، شرکت در آن هنوز قطعی نشده است.

بقائی در پایان توصیه کرد: مراقب توطئه‌های دشمن در انتشار اخبار و تصاویر فیک باشیم و بر اساس آن‌ها تجزیه و تحلیل نکنیم.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: آمریکا / چین / عراقچی / نیویورک / سازمان_ملل / مذاکرات ایران و امریکا / شورای_امنیت / وزارت_خارجه