نورنیوز https://nournews.ir/n/318680
کد خبر: 318680
30 اردیبهشت 1405

کره جنوبی بازداشت فعالانش توسط اسرائیل را محکوم کرد


رئیس جمهور کره جنوبی بازداشت فعالان کره‌ای در ناوگان «صمود» توسط اسرائیل در آب‌های بین‌المللی را خارج از چارچوب بین‌المللی دانست و این اقدام را محکوم کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: «لی جائه میومگ» رئیس جمهور کره جنوبی در نشست کابینه با بیان اینکه شهروندان این کشور در ناوگان صمود و در آب‌های بین‌المللی به دلایل واهی توسط اسرائیل بازداشت شده‌اند، این سوال را مطرح کرد که آیا می‌توان اجازه داد چنین اقداماتی بدون اعتراض انجام شود.

به نقل از خبرگزاری رویترز، وی همچنین افزود، معتقد است که بسیاری از کشورهای اروپایی مایل به دستگیری بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل بر اساس حکم دیوان کیفری بین الملل هستند اما سئول باید با قضاوت خودش به این مساله بپردازد.

این اظهارنظر از سوی رئیس جمهور کره جنوبی در حالی مطرح شده که وزارت امور خارجه اسرائیل در بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که نیروهای اسرائیلی تمامی فعالان حاضر در ناوگان «صمود» را در آب‌های بین‌المللی بازداشت کرده است.

براساس این بیانیه، ۴۳۰ فعال حاضر در ناوگان که با هدف شکستن محاصره غزه و رساندن کمک‌های بشردوستانه حرکت می‌کردند، به کشتی‌های نیروی دریایی اسرائیل منتقل شده‌اند.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: اسرائیل / رژیم صهیونیستی / بازداشت / حقوق_بین‌الملل / کره_جنوبی / ناوگان_صمود