نورنیوز https://nournews.ir/n/318232
کد خبر: 318232
28 اردیبهشت 1405

هاآرتص: ۸۰ درصد فرار سربازان اسرائیلی به دلیل مشکلات روانی است


روزنامه هاآرتص از افزایش بحران نیروی انسانی در ارتش رژیم صهیونیستی خبر داده و مدعی شده بخش عمده‌ای از ترک خدمت سربازان به مشکلات روانی مرتبط است.

نورنیوز-گروه بین الملل:  این روزنامه رژیم صهیونیستی با افشای افزایش تکان‌دهنده بحران نیروی انسانی در ارتش این رژیم نوشت، داده‌های ارتش حاکی از افزایش شدید تعداد سربازهایی است که در حال ترک خدمت سربازی هستند.

گزارش روزنامه هاآرتص به منزله نشانه جدیدی از میزان فشارهای روانی و میدانی است که نیروهای دشمن در جنوب لبنان با آنها مواجه هستند.

این روزنامه عبری در ادامه نیز به نقل از برخی داده‌های رسمی اعلام کرد که حدود ۸۰ درصد از سربازانی که به تازگی ارتش را ترک کرده‌اند، دلیل این تصمیمشان مشکلات مربوط به سلامت روان بوده و این حاکی از اثرات فزاینده جنگ و عملیات‌های نظامی مستمر بر روحیه و وضعیت روانی سربازهای ارتش است.

برخی منابع در مرکز سلامت روان ارتش رژیم صهیونیستی اظهار کردند: فرماندهی ارتش از انتشار آمارهای واقعی این موضوع به دلیل ترس از پیامدهای منفی آن بر روحیه سایر نیروهای ارتش و عموم جامعه خودداری می‌کند.

در همین رابطه، رسانه‌های رژیم صهیونیستی از بروز یک بحران بی‌سابقه در میان نیروهای ارتش این رژیم صحبت می‌کنند.

شبکه عبری «i۲۴NEWS» در این زمینه گزارش داد که ارتش این رژیم با کمبود شدید نیرو مواجه بوده و این آمادگی ارتش در جبهه‌های مختلف را تهدید می‌کند.

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز به نقل از یکی از افسران ارشد ارتش این رژیم اعلام کرد که ارتش با کمبود حدود ۱۲ هزار سرباز مواجه است و این وضعیت به منزله فروپاشی ارتش است.

این اعترافات رسانه‌های عبری نشان می‌دهد که در سایه تداوم درگیری‌ها در جبهه لبنان و افزایش تلفات انسانی در نتیجه عملیات‌های حزب‌الله و آشکار شدن نقاط ضعف استقرار نظامیان این ارتش، ابعاد چالش‌های پیش روی نیروهای اشغالگر روبه گسترش هستند و این مساله بحران فرسایش انسانی و روانی در ارتش را تشدید می‌کند.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: اسرائیل / هاآرتص / سلامت_روان / ارتش_اسرائیل / بحران_نظامی / کمبود_سرباز