نورنیوز https://nournews.ir/n/318067
کد خبر: 318067
27 اردیبهشت 1405

حمله پهپادی به نزدیکی نیروگاه هسته‌ای امارات


مقام‌های اماراتی از وقوع آتش‌سوزی در پی حمله یک پهپاد در خارج از محدوده داخلی نیروگاه هسته‌ای براکه خبر دادند و اعلام کردند این حادثه خسارت یا تلفات انسانی نداشته است.

نورنیوز-گروه بین الملل:  منابع رسمی در ابوظبی اعلام کردند در پی حمله یک پهپاد در خارج از محدوده داخلی نیروگاه هسته‌ای «براکه»، آتش‌سوزی رخ داده است؛ با این حال این حادثه به بخش‌های حیاتی و داخلی این مجموعه راه پیدا نکرده است.

طبق گزارش شبکه العربیه، براساس اعلام مقام‌های اماراتی، حمله در خارج از «محیط داخلی» نیروگاه رخ داده و هیچ‌گونه مصدوم یا تلفات انسانی در پی نداشته است.

ابوظبی همچنین تأکید کرد که پس از این حادثه هیچ تغییری در سطح ایمنی پرتویی و شرایط مرتبط با امنیت هسته‌ای ثبت نشده و سامانه‌های حفاظتی و کنترلی تأسیسات بدون اختلال به فعالیت خود ادامه داده‌اند.

در بیانیه‌های منتشرشده آمده است که تمامی اقدامات احتیاطی و پروتکل‌های امنیتی پس از حادثه فعال شده و نهادهای ذی‌ربط در حال پیگیری ابعاد موضوع هستند.

نیروگاه هسته‌ای براکه که در غرب امارات قرار دارد، نخستین نیروگاه هسته‌ای جهان عرب محسوب می‌شود و یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های راهبردی امارات به شمار می‌رود.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: امارات / امنیت_منطقه / حمله_پهپادی / نیروگاه_هسته_ای / براکه