نورنیوز https://nournews.ir/n/318063
کد خبر: 318063
27 اردیبهشت 1405

سخنگوی وزارت خارجه: «حفظ ثبات بازار انرژی» بهانه جدید جنگ‌افروزی است


سخنگوی وزارت امور خارجه با انتقاد از مواضع مقام‌های آمریکایی درباره تنگه هرمز، ادعای «حفظ ثبات بازار انرژی جهانی» را بهانه‌ای تازه برای توجیه جنگ علیه ایران توصیف کرد.

نورنیوز-گرو سیاسی: اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه، در واکنش به لفاظی‌های مقام‌های آمریکایی در رابطه با موضوع تنگه هرمز و متهم‌کردن ایران به اخلال در بازار انرژی جهان، در شبکه ایکس نوشت: به نظر می‌رسد دروغ بزرگ بعدی که برای توجیه جنگ غیرقانونی انتخابی‌شان علیه ایران به دنبالش هستند، ادعای «حفظ صلح و ثبات بازار انرژی جهانی» باشد.

وی ادامه داد: اما در جهان واقع، این جنگ‌افروزی بی‌پروای رژیم‌های آمریکا و اسرائیل بود که روندهای دیپلماتیک در حال پیشرفت را نابود کرد و با تجاوز نظامی بی‌دلیل علیه ایران، موجب ناامنی مسیرهای حیاتی انرژی شد؛ و اکنون با الگوبرداری از گوبلز که می‌گفت: «دیگران را به همان چیزی متهم کن که خود مرتکب آن هستی»، ایران را به بی‌ثبات کردن بازار انرژی متهم می‌کنند! این، الگوی آشنا و نحس آنهاست: ابتدا بحران و جنگ می‌آفرینند، سپس با ادعای «بازگرداندن ثبات» و «دفاع از صلح»، آتش جنگ را گسترش می‌دهند. تاسیتوس، تاریخ‌نگار رومی نزدیک به ۲۰۰۰ سال پیش در «آگریکولا» از زبان منتقدان امپراتوری روم نوشت: «ویرانه می‌آفرینند و نامش را صلح می‌گذارند.»


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: آمریکا / نفت / تنگه_هرمز / بازار_انرژی / وزارت_خارجه / جنگ_روانی