نورنیوز https://nournews.ir/n/318031
کد خبر: 318031
27 اردیبهشت 1405

درخشش وزنه‌بردار ایرانی در آسیا ؛ نصیری بالاتر از قهرمان المپیک ایستاد


علیرضا نصیری وزنه‌بردار جوان ایران در رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی آسیا 2025 با مهار وزنه 231 کیلوگرمی در حرکت دوضرب دسته 110 کیلوگرم، بالاتر از قهرمان المپیک قرار گرفت و مدال طلای این حرکت را از آن خود کرد.

نورنیوز-گروه ورزشی:  پیکارهای وزنه‌برداری قهرمانی سال ۲۰۲۵ آسیا در شهر گاندی ننگر هند با رقابت‌های دسته ۱۱۰ کیلوگرم امروز (یکشنبه) پیگیری شد. در این دسته علیرضا نصیری نماینده ایران بود.

نصیری که در حرکت یکضرب با سه حرکت خطا نتوانسته بود مدالی را در یک‌ضرب و مجموع کسب کند، در دوضرب عملکرد بهتری داشت و موفق شد با مهار وزنه ۲۳۱ کیلوگرم و بالاتر از لیو هوان هوا قهرمان المپیک ۲۰۲۴ پاریس در دسته ۱۰۲ کیلوگرم، به مدال طلای حرکت دوضرب دسته ۱۱۰ کیلوگرم دست پیدا کند.

جوان مرودشتی وزنه‌برداری ایران برای رسیدن به این مدال در حرکت نخست دوضرب وزنه ۲۲۱ کیلوگرمی را مهار و در حرکت دوم نیز بر وزنه ۲۳۱ کیلوگرم غلبه کرد.

تلاش سوم نصیری برای مهار وزنه ۲۴۰ کیلوگرم و شکستن رکورد جهان ناموفق بود.

نتایج کلی حرکت یکضرب:

۱- لیو هوان هوا (چین)/ ۱۹۰ کیلوگرم مدال طلا
۲- جن پو چن (چین تایپه) / ۱۸۹ کیلوگرم مدال نقره
۳- حسن‌بایف (ترکمنستان) / ۱۸۸ کیلوگرم مدال برنز

نتایج کلی حرکت دوضرب:

۱- علیرضا نصیری (ایران) / ۲۳۱ کیلوگرم مدال طلا
۲- لی هوان هوا (چین)/ ۲۳۰ کیلوگرم مدال نقره
۳- بینگ چنگ (چین‌تایپه) / ۲۱۵ کیلوگرم مدال برنز

نتایج مجموع دسته ۱۱۰ کیلوگرم:

۱- لی هوان هوا (چین) / ۴۲۰ کیلوگرم مدال طلا
۲- دوران بک حسن‌بایف (ترکمنستان) / ۳۹۲ کیلوگرم مدال نقره
۳- بینگ چنگ (چین تایپه) / ۳۸۱ کیلوگرم مدال برنز

 

علیرضا+نصری
 


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: المپیک / تیم_ملی_ایران / قهرمانی_آسیا / مدال_طلا / وزنه_برداری / علیرضا_نصیری / وزنه_برداری_ایران