نورنیوز https://nournews.ir/n/317342
کد خبر: 317342
24 اردیبهشت 1405

ارتش پاکستان از هلاکت ۷ تروریست در بلوچستان خبر داد


ارتش پاکستان اعلام کرد در جریان عملیات مشترک نیروهای ارتش و سپاه مرزی در منطقه بارخان ایالت بلوچستان، 7 عنصر تجزیه‌طلب کشته شدند. در این عملیات همچنین 5 نیروی امنیتی پاکستان جان باختند و مقادیری سلاح و مواد منفجره از مخفیگاه تروریست‌ها کشف شد.

نورنیوز-گروه بین الملل: روابط عمومی ارتش پاکستان بامداد پنجشنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که عملیات مشترک ارتش و سپاه مرزی در منطقه بارخان در پی دریافت اطلاعات از تحرکات تجزیه طلبان صورت گرفت.‌

در جریان تبادل آتش‌بس با این عناصر تروریستی ۷ نفر از آنان کشته شدند. نیروهای امنیتی همچنین موفق به کشف انبار سلاح و مواد منفجره از محل اختفای تروریست‌ها شدند.

در این عملیات ۵ نفر از نیروهای امنیتی پاکستان نیز جان خود را از دست دادند.

ارتش پاکستان می گوید از زمان جنگ ۴ روزه این کشور با هند (در اردیبهشت ۱۴۰۴)، حملات تروریستی در مرزهای غربی خود با افغانستان‌ و نیز ایالت بلوچستان شدت یافته و این عناصر از سوی نیروهای خارجی از جمله هند پشتیبانی می شوند.

در مقابل، هند نیز پاکستان را به حمایت از شورشیان در منطقه کشمیر (تحت کنترل دهلی‌نو) متهم‌ کرده و همچنین اسلام‌آباد را در طراحی حمله اردیبهشت سال گذشته به گردشگران در پهلگام هند مقصر می داند.

پاکستان همواره تجزیه طلبان بلوچ را مسئول ناآرامی‌ها در ایالت بلوچستان می داند و بارها اعلام کرده است که تجزیه طلبان از قلمرو افغانستان برای انجام حملات در داخل پاکستان استفاده می کنند.

اسلام‌آباد همچنین مدعی حمایت مالی هند از جریانات تجزیه طلبی در ایالت بلوچستان است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: پاکستان / تروریسم / بلوچستان / ارتش_پاکستان / تجزیه_طلبان