نورنیوز https://nournews.ir/n/317338
کد خبر: 317338
24 اردیبهشت 1405

وزیر دفاع پاکستان: نتانیاهو مایه شرمساری بشریت است


وزیر دفاع پاکستان واکنش تندی به ادعای نخست وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر نقش پاکستان در گسترش احساسات ضد اسرائیلی نشان داد وگفت: نتانیاهو یک هیولا و مایه شرمساری برای بشریت است.

نورنیوز-گروه بین الملل: «خواجه محمد آصف» در واکنش به اظهارات نخست وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر نقش شبکه‌های اجتماعی پاکستان در گسترش احساسات ضد اسرائیلی میان مردم آمریکا گفت: ببینید چه کسی دارد حرف می‌زند! هیولایی که تجاوز به زندانیان فلسطینی - زنان، مردان و کودکان - توسط سربازان اسرائیلی، زندانبانان و سگ‌ها را تشویق و ترویج می‌کند. وی تاکید کرد: سر بشریت از شرم پایین افتاده است.

اواسط فروردین امسال و پیش از مذاکرات اسلام‌آباد، خواجه آصف طی پیامی در شبکه اجتماعی ایکس رژیم صهیونیستی را یک منبع شر و نفرین برای بشریت توصیف کرد و ضمن محکومیت جنایات اخیر آن علیه مردم لبنان، گفت: همزمان با برنامه مذاکرات اسلام‌آباد نسل کشی مردم بی گناه به دست (رژیم) اسرائیل همچنان ادامه دارد.

وی اظهار داشت: شهروندان بی گناه به دست اسرائیل کشته می شوند، ابتدا غزه، سپس ایران و اکنون لبنان، خونریزی‌ها همچنان ادامه دارد.

وزیر دفاع پاکستان تاکید کرد: امیدوارم و دعا می‌کنم افرادی که این غده سرطانی را در سرزمین فلسطین ایجاد کردند تا از شر یهودیان اروپایی خلاص شوند، در جهنم بسوزند.


منبع: ایرنا
سرویس: بین الملل
کلید واژگان: اسرائیل / غزه / فلسطین / نتانیاهو / پاکستان / وزیر_دفاع_پاکستان / خواجه_آصف