نورنیوز https://nournews.ir/n/317141
کد خبر: 317141
23 اردیبهشت 1405

قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه ۲۳ ادیبهشت۱۴۰۵/ قیمت دلار منجمد شد


قیمت دلار در معاملات امروز بازار آزاد در محدوده 179 هزار تومان بدون تغییر باقی ماند و معامله‌گران در انتظار نتایج تحولات سیاسی و سفر ترامپ به چین هستند.

نورنیوز-گروه اقتصادی: قیمت دلار در بازار امروز در انتظار اخبار سیاسی از سفر رئیس جمهوری آمریکا به چین و نتایج این سفر، همچنین انتظار برای رفع ابهامات سیاسی در منطقه بدون تغییر ماند. دلار که در پایان معاملات روز گذشته روی رقم 179 هزار تومان معامله‌ شده‌ بود امروز نیز تا لحظه نگارش این گزارش روی همین رقم قرار دارد.

تحلیلگران معتقدند ابهام در اخبار سیاسی سبب شده‌ است معامله‌گران برای ورود به بازار مسیر احتیاطی را در پیش بگیرند و در انتظار تعیین تکلیف مسائل منطقه بمانند. هر خبر منفی از احتمال افزایش تنش‌ها می‌تواند بار دیگر دلار را به کریدورهای بالاتر سوق دهد. گفتنی است یورو نیز با کاهش چهار هزار تومانی نسبت به روز گذشته، روی رقم 205 هزار تومان در حال معامله‌ است.

رشد اندک دلار توافقی

قیمت دلار توافقی امروز چهار‌شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ رشد اندکی داشته است. بر این اساس، قیمت دلار توافقی با رشد ۸۱ تومانی، در سمت فروش ۱۴۷ هزار و ۸۸۵ تومان و در سمت خرید ۱۴۶ هزار و ۵۵۴ تومان اعلام شده است.


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: دلار / یورو / بازار_ارز / قیمت_دلار / طلا_و_ارز / دلار_توافقی