نورنیوز https://nournews.ir/n/317081
کد خبر: 317081
23 اردیبهشت 1405

رهگیری دو فروند هواپیمای جاسوسی آمریکایی در آسمان اتریش


وزارت دفاع اتریش اعلام کرد دو فروند هواپیمای آمریکایی پس از پرواز بر فراز مناطقی از اتریش توسط جنگنده‌های یوروفایتر رهگیری و به سمت آلمان بازگردانده شدند. مقام‌های اتریشی تأکید کردند این موضوع از مسیر دیپلماتیک پیگیری خواهد شد و واکنش نظامی در دستور کار نبوده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گفته سخنگوی وزارت دفاع اتریش، دو فروند هواپیمای توربوپراپ PC-۱۲ آمریکایی در دو نوبت بر فراز کوه‌های « توتس گبیرگ» در اتریش علیا پرواز کردند و توسط جنگنده‌های اتریش شناسایی شدند.

به نقل از شبکه خبری راشا تودی، وی افزود که این هواپیماها پس از رهگیری توسط جنگنده‌های یوروفایتر به سمت آلمان بازگشتند. این رویداد از طریق مجاری دیپلماتیک حل و فصل خواهد شد.

واکنش اتریش در رهگیری و عقب راندن این هواپیماهای جاسوسی آمریکایی، در رسانه‌های اجتماعی مورد انتقاد و تمسخر قرار گرفت و برخی از مفسران استدلال کردند که «هیچکس حریم هوایی ما را جدی نمی‌گیرد.»

اما سخنگوی وزارت دفاع اتریش در پاسخ به منتقدان در ایکس نوشت: «آیا باید هواپیما را سرنگون کنیم؟ آیا این چیزی است که شما پیشنهاد می‌دهید؟»

او همچنین در پاسخ به پست دیگری نوشت: «اگر در بزرگراه با سرعت زیاد رانندگی می‌کنید، انتظار دارید پلیس به شما شلیک کند یا فقط شما را جریمه کند؟»

ماه گذشته، اتریش درخواست‌های ایالات متحده برای استفاده از حریم هوایی این کشور در جریان جنگ متجاوزانه علیه ایران را رد کرد و به موضع دیرینه و بی‌طرفانه خود اشاره کرد.

در این میان، معاون صدراعظم اتریش گفته بود: «ما بخشی از سیاست آشفته دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا نیستیم و نباید در اینجا حتی ذره‌ای عقب‌نشینی کنیم.»


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: آمریکا / جاسوسی / اتریش / رهگیری / حریم_هوایی / یوروفایتر