نورنیوز https://nournews.ir/n/316876
کد خبر: 316876
22 اردیبهشت 1405

پیام نعیم قاسم به رزمندگان مقاومت : در برابر فشارها متوقف نخواهیم شد


دبیرکل حزب‌الله لبنان در پیامی به رزمندگان مقاومت با تشکر از حمایت‌های ایران، بر ادامه مقابله با رژیم صهیونیستی تأکید کرد و گفت مقاومت در برابر فشارها متوقف نخواهد شد.

نورنیوز-گروه بین الملل: «شیخ نعیم قاسم» دبیرکل حزب‌الله لبنان در پیامی به رزمندگان مقاومت گفت: پهپادهای شما زمین را در آغوش می‌گیرند و اشغالگران اسرائیلی را خفه می‌کنند. پهپادهای شما، اشرار و ستمگران زمین را به وحشت می‌اندازد. شما نمی‌میرید. یا در میدان می‌مانید یا شهید می‌شوید و زنده نزد پروردگارتان روزی می‌خورید.

طبق گزارش المیادین، شیخ نعیم قاسم تأکید کرد: گفتند که شما تمام شده‌اید و شکست خواهید خورد! اما مبارزه شما مانند افسانه‌ای از پایداری درخشید که جهان را شگفت‌زده کرد. شما جنوب پاکی و عزت هستید و لبنان، کشوری مستقل و دارای حاکمیت، ستونش جنوب است. شما زندگی باعزت هستید، نه ذلت؛ شما رهایی هستید، نه تسلیم؛ شما حاکمیت هستید، نه بردگی؛ شما استقلال هستید، نه بندگی.شما فرزندان رهبر شهدای امت، شهید سید حسن نصرالله، سید هاشمی و شهدا، مجروحان و اسیران هستید.

دبیرکل حزب‌الله لبنان افزود: توافق ایران و آمریکا که شامل توقف تجاوز علیه لبنان است، مسلماً قوی‌ترین برگ برنده برای توقف تجاوز است. ما آماده‌ایم تا با مقامات برای دستیابی به حاکمیت لبنان با توقف تجاوز اسرائیل از طریق زمین، دریا و هوا همکاری کنیم. ما میدان را رها نخواهیم کرد؛ ما آن را به جهنمی برای اسرائیل تبدیل خواهیم کرد. ما به تجاوز و تجاوز پاسخ خواهیم داد و به وضعیت قبل از دوم مارس باز نخواهیم گشت. هیچ کس در خارج از لبنان حق اظهار نظر در مورد سلاح‌ها، مقاومت یا سازماندهی امور داخلی لبنان را ندارد. این یک موضوع داخلی لبنان است و بخشی از مذاکرات با دشمن نیست.

وی اشاره کرد: از ایران به خاطر نگرانی‌اش برای لبنان و مردمش تشکر می‌کنیم و از هر طرفی که در توقف تجاوز مشارکت کند، سپاسگزاری خواهیم کرد. مسئولیت مذاکره برای دستیابی به اهداف حاکمیتی لبنان همچنان بر عهده مقامات لبنانی است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ایران / اسرائیل / لبنان / مقاومت / حزب_الله / نعیم_قاسم