نورنیوز https://nournews.ir/n/316817
کد خبر: 316817
22 اردیبهشت 1405
هشدار مدیر سازمان فرودگاه‌های رژیم صهیونیستی

دیگر فرودگاه بین‌المللی کارآمدی در اسرائیل وجود ندارد


مدیر سازمان فرودگاه‌های اسرائیل هشدار داد فرودگاه بن‌گوریون به پایگاه نظامی آمریکا تبدیل شده و دیگر فرودگاه بین‌المللی کارآمدی در اسرائیل وجود ندارد.

نورنیوز-گروه بین الملل: شموئل زکای، مدیر سازمان فرودگاه‌های رژیم اشغالگر اسرائیل، هشداری کم‌سابقه مطرح کرده و گفت که فرودگاه بن‌گوریون به چیزی شبیه «فرودگاه نظامی آمریکا» تبدیل شده است.

او تأکید کرد که «امروز در اسرائیل هیچ فرودگاه بین‌المللیِ کارآمدی وجود ندارد».

زکای در نامه‌ای که به مِیری رِگِو، وزیر حمل‌ونقل و موشه بن زاکِن، مدیرکل وزارت حمل‌ونقل رژیم صهیونیستی ارسال کرد، هشدار داد که حضور گسترده هواپیماهای نظامی آمریکا منجر به آسیب جدی به فعالیت شرکت‌های هواپیمایی اسرائیلی و به‌طور کلی به بخش هوانوردی داخلی شده است.

او عنوان داشت که تبدیل کردن فرودگاه به یک پایگاه نظامی، بازگشت شرکت‌های هواپیمایی خارجی را دشوار کرده و ثبات اقتصادی شرکت‌های هواپیمایی اسرائیلی را نیز از بین برده است؛ شرکت‌هایی که به‌دلیل تخلیه از فرودگاه و محدود شدن ترددشان در نتیجه حضور هواپیماهای آمریکایی ضربه سنگینی خورده‌اند.

زکای همچنین عملکرد نهاد امنیتی اسرائیل را به‌شدت مورد انتقاد قرار داد و گفت درک این نهاد از میزان خسارتی که به هوانوردی غیرنظامی و نیز بر قیمت بلیت‌ها وارد می‌شود، ناقص است. او افزود محدودیت‌های اعمال‌شده بر فرودگاه، کل کارآمدی عملیاتیِ معمولِ بخش حمل‌ونقل هوایی را با خطر فلج کامل روبه‌رو کرده است.

فرودگاه بن‌گوریون از جمله اهداف استراتژیکی بوده که ایران و یمن بارها آن را هدف قرار داده‌اند و از زمان عملیات طوفان الاقصی در سال ۲۰۲۳، موشک‌هایی به سمت آن شلیک شده است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: آمریکا / اسرائیل / تل‌آویو / فرودگاه / هوانوردی / بن_گوریون