نورنیوز https://nournews.ir/n/316558
کد خبر: 316558
21 اردیبهشت 1405

جسد یکی از ۲ سرباز آمریکایی مفقود شده در مراکش پیدا شد


نیروهای مسلح مراکش عصر یکشنبه از کشف جسد یکی از دو سرباز آمریکایی که اوایل این ماه در جریان رزمایشی به عنوان بخشی از بیست و دومین رزمایش شیر آفریقایی 2026 مفقود شده بودند، خبر دادند.

نورنیوز-گروه بین الملل:  نیروهای مسلح مراکش در بیانیه‌ای که در پلتفرم «X» منتشر شد، اعلام کردند که عملیات جستجوی فشرده که با هماهنگی نیروهای آمریکایی انجام شد، منجر به یافتن جسد یکی از سربازان آمریکایی مفقود شده، شد.

طبق این بیانیه، جسد این سرباز در یک دامنه صخره‌ای در منطقه کپ درعا در منطقه طانطان در جنوب مراکش پیدا شد. جستجو برای دومین سرباز مفقود شده همچنان ادامه دارد.
عملیات جستجو بلافاصله پس از ناپدید شدن دو سرباز آمریکایی در دوم ماه مه، هنگام انجام تمرینات آموزشی در زمین ناهموار و صخره‌ای استان طانطان در جنوب مراکش، آغاز شد.
تمرینات نظامی «شیر آفریقایی ۲۰۲۶» در ۲۷ آوریل آغاز شد. بیش از ۵۰۰۰ پرسنل نظامی از ۴۱ کشور، از جمله ایالات متحده، در این تمرینات شرکت کردند.
تمرینات شیر آفریقایی که در سال ۲۰۰۷ آغاز شد، از جمله بزرگترین تمرینات نظامی مشترک سازماندهی شده توسط فرماندهی ایالات متحده در آفریقا در این قاره است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: رزمایش / مفقود / سرباز آمریکایی / شیر آفریقایی ۲۰۲۶ / نیروهای مسلح مراکش