نورنیوز https://nournews.ir/n/316131
کد خبر: 316131
19 اردیبهشت 1405

نخستین جلسه مجلس پس از جنگ فردا برگزار می شود


سخنگوی هیأت رئیسه مجلس اعلام کرد نخستین جلسه مجلس پس از جنگ 40 روزه، فردا به‌صورت وبیناری برگزار می‌شود و در آن موضوع گرانی‌ها و وضعیت معیشتی مردم بررسی خواهد شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: عباس گودرزی امروز شنبه(۱۹ اردیبهشت ماه) به خبرنگاران گفت: جلسه صحن مجلس فردا یکشنبه به منظور بررسی گرانی‌های اخیر برگزار می‌شود.

وی افزود: نشست صحن به دلیل تدابیر اعلامی و مبتنی بر شرایط موجود به صورت وبینار (ویدئوکنفرانس) برگزار خواهد شد و نمایندگان به بررسی ابعاد مختلف التهابات اخیر بازار، نگرانی‌های معیشتی مردم و گرانی‌های اخیر خواهند پرداخت.

آخرین جلسه علنی مجلس شورای اسلامی پیش از آغاز جنگ ۴۰ روزه، ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۴ بود که در بررسی اصلاحات لایحه بودجه ۱۴۰۵ به پایان رسید و قرار بود ۱۰ اسفندماه جلسه بعدی صحن علنی برگزار شود. اما از ۹ اسفندماه ۱۴۰۴ با حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشورمان، برگزاری جلسات به دلیل مسائل امنیتی به تعویق افتاد.

البته از زمان آتش بس، کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی جلسات خود را به صورت منظم و با دعوت از مسئولان، وزرا و برخی مقامات لشکری و کشوری برگزار می‌کردند.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: مجلس / معیشت / اقتصاد_ایران / گرانی / جلسه_مجلس