نورنیوز https://nournews.ir/n/315614
کد خبر: 315614
17 اردیبهشت 1405

حذف بایرن و اعتراض کمپانی؛ سرمربی آلمانی‌ها داوری را زیر سؤال برد


بایرن مونیخ پس از تساوی یک بر یک برابر پاری‌سن‌ژرمن و با توجه به شکست در دیدار رفت، از رسیدن به فینال لیگ قهرمانان اروپا بازماند. ونسان کمپانی پس از مسابقه ضمن انتقاد از چند تصمیم داوری، تأکید کرد تیمش فصل آینده قدرتمندتر بازخواهد گشت.

نورنیوز-گروه ورزشی: بایرن مونیخ در دیدار برگشت برابر پاری سن ژرمن با تساوی یک بر یک متوقف شد. این تساوی ناامید کننده باعث شد تا با توجه به شکست در دیدار رفت این پاری سن ژرمن باشد که برای دومین فصل پیاپی راهی فینال لیگ قهرمانان اروپا شود و بایرن بهترین فرصت برای کسب سه گانه را از دست بدهد.

ونسان کمپانی، سرمربی بایرن مونیخ از عملکرد داوری راضی نیست. او قول داد که بایرن فصل بعد قوی‌تر به لیگ قهرمانان اروپا برگردد.

کمپانی گفت: برای من همه چیز چند ساعت دیگر تمام می‌شود. من فرصت ندارم که احساس ناامیدی کنم. البته این موضوع دردناک است و ما باید مؤثرتر می‌بودیم. به پاری سن ژرمن تبریک می‌گویم اما فصل ما در لیگ قهرمانان به پایان رسید. فرصت دیگری خواهیم داشت و این همان چیزی است که به من انگیزه می‌دهد. پاری سن ژرمن دفاع شگفت‌انگیزی داشت، فضاها را بست و در حمله عالی بود. در نهایت، جزئیات کوچک نتیجه بازی‌ها را تعیین می‌کنند.

تصمیمات عجیب

سرمربی بلژیکی به عدم احراز پنالتی بحث‌برانگیز پس از برخورد توپ به دست بازیکن پاری سن ژرمن در نیمه نخست و همچنین عدم اخراج نونو مندز اشاره کرد.

سرمربی بایرن مونیخ گفت: من قوانین را می‌دانم و آنها را درک می‌کنم اما بر اساس آنچه دیدیم، توپ از فاصله دور آمد و اول به بدن نخورد بلکه مستقیماً به دست رفت. چه توپ از هم‌تیمی باشد چه حریف، عدم احراز پنالتی عجیب است اما در نهایت، این قوانین هستند. به نظرم داور در این بازی علیه بایرن مونیخ بود. باید پنالتی برای ما گرفته می شد اما این کار را نکردند.

او در پایان گفت: ما با پاری سن ژرمن در سطح برابری بودیم. در بازی امروز دو لحظه کلیدی وجود داشت که هر دو علیه ما بودند. همچنین در دیدار رفت هم پنالتی علیه آلفونسو دیویس گرفته نشد. همه این موارد در نتیجه دو بازی تأثیرگذار بودند. داور حتی در گرفتن وقت اضافه هم خوب عمل نکرد. من بلافاصله بعد از بازی به او گفتم. بازیکنان پاری سن ژرمن وقت تلف کردند و چند بار بدون دلیل خود را زمین زدند اما وقت اضافه لازم گرفته نشد. من مسئولیت این شکست را کاملا به گردن می‌گیرم. مسئولیت شکست با ماست اما این یک واقعیت است که بازی سه طرف داشت؛ پاری سن ژرمن، ما و داوران.


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: لیگ_قهرمانان_اروپا / بایرن_مونیخ / پاری_سن_ژرمن / ونسان_کمپانی