نورنیوز https://nournews.ir/n/315017
کد خبر: 315017
14 اردیبهشت 1405

آتش‌بس ۲ روزه روسیه به مناسبت سالگرد پیروزی در جنگ جهانی


به گزارش خبرگزاری تاس،‌ رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد که به افتخار پیروزی مردم شوروی در جنگ بزرگ میهنی (جنگ جهانی دوم) آتش‌بس در روزهای 8 و 9 مه 2026 ( 18 و 19 اردیبهشت 1405) اعلام می‌شود.

نورنیوز-گروه بین الملل: وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور و فرمانده کل نیروهای مسلح این کشور،‌ آتش‌بس ۲ روزه‌ به مناسبت فرارسیدن ۹ مه «روز پیروزی» در عملیات نظامی در اوکراین اعلام کرده است. 

به گزارش خبرگزاری تاس،‌ رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد که به افتخار پیروزی مردم شوروی در جنگ بزرگ میهنی (جنگ جهانی دوم) آتش‌بس در روزهای ۸ و ۹ مه ۲۰۲۶ ( ۱۸ و ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۵) اعلام می‌شود.

وزارت دفاع روسیه در بیانیه خود افزوده است: مسکو انتظار دارد کی‌یف نیز از این اقدام به آتش‌بس به مناسبت روز پیروزی پیروی کند.

پیش از این روسیه و اوکراین در مناسبت‌هایی همچون روز پیروزی و عید پاک مسیحیان، آتش‌بس‌های موقتی را در میدان نبرد اعمال کرده‌اند.

بنا بر اعلام کرملین،‌ آیین رژه هشتاد و یکمین سالگرد پیروزی در مسکو به صورت محدودتر از سال قبل و با توجه به اولویت تأمین امنیت مردم پایتخت روسیه برگزار خواهد شد.

وزارت دفاع روسیه نیز پیشتر اعلام کرد که تجهیزات نظامی در رژه امسال به نمایش در نمی‌آید.

جشن هشتادمین سالگرد پیروزی بر آلمان نازی در جنگ جهانی دوم اردیبهشت پارسال با حضور رؤسای جمهور روسیه و چین و سران شمار دیگری از کشورها در مسکو برگزار شده بود اما بنا بر اعلام کرملین، امسال برپایی این آیین در قالب رژه و به صورت محدودتر خواهد بود.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: روسیه / اوکراین / آتش‌بس ۲ روزه / سالگرد پیروزی در جنگ جهانی