نورنیوز https://nournews.ir/n/314638
کد خبر: 314638
13 اردیبهشت 1405

قیمت دلار و سایر ارزها امروزیکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ / دلار در آستانه ۱۹۰ هزار تومان


قیمت دلار امروز در بازار با افزایش 6 هزار تومانی به 188 هزار تومان رسید و در آستانه ورود به کریدور 190 هزار تومانی قرار گرفت.

 نورنیوز-گروه اقتصادی: قیمت دلار امروز نیز مسیر افزایشی داشت و با افزایش 6 هزار تومانی نسبت به آخرین رقم معاملاتی روز گذشته، تا لحظه نگارش این گزارش روی رقم 188 هزار تومان قرار گرفت. ادامه ابهامات و بلاتکلیفی سیاسی سبب شده‌ است معامله‌گران دلار را پایگاه امنی برای حفظ ارزش دارایی‌های  خود ببینند.

تحلیلگران معتقدند ادامه این ابهامات می‌تواند دلار را حتی به کریدورهای بالاتر سوق دهد. همچنین یورو نیز افزایش 6 هزار تومانی را تجربه کرد و تا لحظه نگارش این گزارش روی رقم 214 هزار تومان در حال معامله است.

افزایش هزار و 336 تومانی دلار توافقی

قیمت دلار توافقی امروز یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ بیش از هزار تومان جهش کرده است. به این ترتیب قیمت دلار توافقی با رشد هزار و ۳۳۶ تومانی، در سمت فروش ۱۴۳ هزار و ۶۶۸ تومان و در سمت خرید ۱۴۲ هزار و ۳۷۵ تومان است.


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: دلار / یورو / بازار_ارز / اقتصاد_ایران / قیمت_دلار / بازار_طلا و ارز / حباب_ارز