نورنیوز https://nournews.ir/n/313988
کد خبر: 313988
10 اردیبهشت 1405

ترامپ به رژه مسکو دعوت نشد


به گفته سخنگوی کرملین دیمتری پسکوف، رئیس‌جمهور روسیه از همتای آمریکایی برای شرکت در رژه 9 مه (19 اردیبهشت) در مسکو دعوت نکرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گفته سخنگوی پوتین، رئیس‌جمهور روسیه از همتای آمریکایی برای شرکت در رژه نهم مه مسکو دعوت نکرده است.

به گفته سخنگوی کرملین دیمتری پسکوف، رئیس‌جمهور روسیه از همتای آمریکایی برای شرکت در رژه ۹ مه (۱۹ اردیبهشت) در مسکو دعوت نکرد.

پوتین و ترامپ دیروز با هم تلفنی گفت‌وگو کردند که به گفته یوری اوشاکوف، دستیار رئیس‌جمهور روسیه در امور بین‌الملل، بیش از یک و نیم ساعت به طول انجامید. نهم مه در روسیه «روز پیروزی» (Victory Day) نام دارد و سالروز تسلیم آلمان نازی در پایان جنگ جهانی دوم است که مهم‌ترین جشن ملی روسیه محسوب می‌شود.

پیش‌تر گزارش شد که فیتسو، نخست‌وزیر اسلواکی، به همراه دیگر میهمانان خارجی در رژه پیروزی مسکو شرکت خواهد کرد.

او از معدود رهبران اروپایی است که بعد از جنگ اوکراین، روابط نزدیک با کرملین را حفظ کرده است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ترامپ / پوتین / مسکو / دعوت / رژه