نورنیوز https://nournews.ir/n/313686
کد خبر: 313686
9 اردیبهشت 1405

تعدیل بازار فولاد با عرضه سنگین ورق در بورس کالا


عرضه 160 هزار تن ورق فولادی و فروش 90 هزار تن آن باعث کاهش قیمت‌ها شد. سخنگوی وزارت صمت تأکید کرد با ادعاهای غیرواقعی درباره کمبود کالا و افزایش قیمت برخورد می‌شود.

 نورنیوز-گروه اقتصادی: معدن و تجارت، عزت‌الله زارعی اظهار داشت روز دوشنبه ۱۶۰ هزار تن ورق فولادی در بورس کالا عرضه شد که از این میزان ۹۰ هزار تن به فروش رسید.

وی با اشاره به اینکه عرضه ورق‌های فولادی موجب تعدیل و در نهایت کاهش قیمت‌ها در بازار می‌شود، تأکید کرد تأمین نیاز تولیدکنندگان از این طریق به طور کامل انجام می‌شود و جای نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

سخنگوی وزارت صمت بر برخورد قاطع با گران‌فروشی به بهانه کمبود کالا تأکید کرد و افزود با هر تولیدکننده یا عرضه‌کننده‌ای که به بهانه آسیب به زیرساخت‌های فولاد مبارکه در جنگ اقدام به افزایش غیرقانونی قیمت‌ها کند، برخورد قانونی می‌شود.

زارعی تصریح کرد سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با همکاری سازمان تعزیرات حکومتی به‌صورت مستمر بازار را رصد می‌کنند تا با متخلفان برخورد جدی صورت گیرد.

در هفته‌های اخیر برخی واسطه‌گران با ادعای تخریب زیرساخت‌های فولادی و ایجاد تنش در بازار، باعث افزایش قیمت در بازارهای مرتبط از جمله بازار خودرو شده‌اند که وزارت صمت این ادعاها را بی‌اساس می‌داند.


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: فولاد / صمت / بورس_کالا / تولیدکنندگان / بازار_فولاد / قیمت_فولاد / ورق_فولادی