نورنیوز https://nournews.ir/n/313667
کد خبر: 313667
9 اردیبهشت 1405

جزئیات حمله مسلحانه به گشت انتظامی در زاهدان


در پی حمله مسلحانه به گشت انتظامی در زاهدان، استوار یکم محمدرضا نظام‌دوست به شهادت رسید و سه نفر دیگر مجروح شدند. پلیس سیستان و بلوچستان اعلام کرد تلاش‌ها برای شناسایی و دستگیری عاملان این حادثه ادامه دارد.

نورنیوز-گروه سیاسی: مرکز اطلاع‌رسانی پلیس سیستان و بلوچستان از وقوع یک حمله مسلحانه به نیروهای انتظامی در شهر زاهدان خبر داد.

بر اساس اعلام این مرکز، ساعتی قبل در روز چهارشنبه ۹ اردیبهشت، افراد مسلح ناشناس به سمت یک گشت انتظامی که در حال انجام مأموریت تأمین امنیت شهروندان بود، اقدام به تیراندازی کردند.

در نتیجه این حمله، استوار یکم محمدرضا نظام‌دوست به درجه رفیع شهادت نائل آمد و سه نفر دیگر از نیروهای حاضر در صحنه مجروح شدند. حال مجروحان توسط تیم‌های امدادی و پزشکی تحت رسیدگی قرار گرفته است.

پلیس سیستان و بلوچستان در اطلاعیه خود تأکید کرده است که بلافاصله پس از وقوع حادثه، اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی برای شناسایی و تعقیب عاملان این حمله آغاز شده و نیروهای امنیتی در حال پیگیری موضوع هستند.

در این اطلاعیه همچنین آمده است که امنیت شهروندان همچنان به‌طور کامل در دستور کار نیروهای انتظامی قرار دارد و تلاش برای دستگیری مهاجمان با جدیت ادامه دارد.

مقامات انتظامی اعلام کرده‌اند که جزئیات تکمیلی این حادثه پس از تکمیل بررسی‌های میدانی و اطلاعاتی به اطلاع عموم خواهد رسید.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: پلیس / امنیت / ترور / شهید / زاهدان / سیستان_بلوچستان / نیروهای_انتظامی