نورنیوز https://nournews.ir/n/313020
کد خبر: 313020
6 اردیبهشت 1405
آکسیوس:

استقرار سامانه «گنبد آهنین» از سوی اسرائیل در امارات در درگیری با ایران


سه مقام آمریکایی و اسرائیلی به وب‌سایت آکسیوس گفته‌اند که در مراحل ابتدایی درگیری‌ها، یک آتشبار کامل از سامانه پدافندی «گنبد آهنین» همراه با ده‌ها نیروی عملیاتی به دستور نخست‌وزیر اسرائیل به امارات منتقل شده است؛ اقدامی که به گفته یک مقام اسرائیلی، نخستین انتقال این سامانه به خارج از آمریکا و اراضی تحت کنترل اسرائیل محسوب می‌شود.

نورنیوز- گروه بین الملل: دو مقام رژیم صهیونیستی و یک مقام آمریکایی به وب‌سایت «آکسیوس» اعلام کردند که این رژیم در مراحل ابتدایی جنگ با ایران، سامانه پدافند هوایی «گنبد آهنین» را به همراه نیروهایی برای راه‌اندازی آن به امارات اعزام کرده است.

به گفته این منابع، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پس از تماس تلفنی با «محمد بن زاید» رئیس امارات دستور اعزام یک آتشبار کامل از این سامانه به همراه موشک‌های رهگیر و ده‌ها نیروی نظامی را صادر کرده است.

یک مقام ارشد رژیم صهیونیستی اعلام کرد: این نخستین بار است که سامانه «گنبد آهنین» به کشوری دیگر منتقل می‌شود و امارات نخستین کشوری خارج از آمریکا و اراضی اشغالی است که از این سیستم استفاده کرده است.

همچنین یک مقام دیگر اعلام کرد که امارات از این سامانه در جریان جنگ استفاده کرده است.

به گفته منابع صهیونیستی و اماراتی، دو طرف از آغاز جنگ، همکاری نزدیکی در حوزه‌های نظامی و سیاسی داشته‌اند. در همین راستا، نیروی هوایی رژیم صهیونیستی نیز حملاتی را برای هدف قرار دادن موشک‌های کوتاه‌برد در جنوب ایران پیش از شلیک به سمت امارات و سایر کشورهای حوزه خلیج فارس انجام داده است.

این تصمیم نتانیاهو ممکن است در داخل اراضی اشغالی نیز با انتقاداتی مواجه شود؛ زیرا این اقدام در شرایطی صورت گرفته که خود این رژیم تحت حملات شدید قرار داشته است.

روابط میان امارات و رژیم صهیونیستی پس از توافق عادی‌سازی در سال ۲۰۲۰ وارد مرحله جدیدی شد و با وجود برخی اختلافات، به گفته مقامات دو طرف، این همکاری اکنون به نزدیک‌ترین سطح خود رسیده است.

 

 

 


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: جنگ / امارات / گنبد آهنین / سامانه گنبد آهنین