نورنیوز https://nournews.ir/n/31284
کد خبر: 31284
28 خرداد 1398
رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه:

سپاه پاسداران ایران کمک بزرگی به مبارزه با داعش کرده است


رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه با انتقاد از نوع بکارگیری ابزار تحریم‌ها در سیاست آمریکا، به تحریم‌شدن سپاه پاسداران ایران از سوی آمریکا با وجود نقش آن در مبارزه با تروریسم منطقه اشاره کرد.

به گزارش نورنیوز به نقل از خبرگزاری تاس، سرگئی ناریشکین رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه گفت: بر کسی پوشیده نیست که [تحریم‌ها] در چند سال گذشته به روشی مورد پسند در سیاست آمریکا تبدیل شده‌اند. چیزی که ترسناک است این می‌باشد که محدودیت‌ها کاملا از روی اجبار، بی برنامه و عجولانه مطرح می‌شوند.


وی تاکید کرد: کسانی که پیش‌قدم این [تحریم‌ها] هستند نه تنها عواقب آنها را در بلند مدت بلکه نظر نزدیک‌ترین شرکای اقتصادی‌شان را نیز در نظر نمی‌گیرند.


رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه به عنوان مثال برای توضیح این موضوع به قرار گرفتن نام سپاه پاسداران ایران در فهرست سازمان‌های تروریستی آمریکا اشاره کرده و گفت که این سازمان [سپاه پاسداران] «کمک بزرگی به مبارزه با داعش در عراق و سوریه داشته است». 



منبع: ایسنا
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: روسیه / سپاه پاسداران انقلاب اسلامی / سرگئی ناریشکین