خواننده پاپ کشور، در واکنش به حاشیه سسپاشی علیه رضا پهلوی با انتشار متنی کنایهآمیز در فضای مجازی به این اتفاق واکنش نشان داد. او که پیشتر نیز در موضوعات مرتبط با تحولات اخیر موضعگیری کرده بود، اینبار با لحنی طعنهآمیز به بازتابهای رسانهای این ماجرا پرداخت.
نورنیوز- گروه فرهنگی: مصطفی راغب خواننده موسیقی پاپ کشورمان که در جریان جنگ تحمیلی و حملات وحشیانه امریکا و رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان، همواره مواضعی مشخص و قدرتمند در دفاع از وطن اتخاذ کرده، اکنون سُس پاشی به رضا پهلوی را به با لحنی هنرمندانه به سُخره گرفته است.
راغب، در واکنش به سسپاشی روی پهلوی نوشت: «پس بمب شد، مداخله بشر دوستانه. اما سس، حملهی تروریستی و سوقصد!»
این جملاتِ راغب به حمایتِ رضا پهلوی و طرفدارانش نسبت به حمله موشکی و وحشیانه آمریکا و اسرائیل به کشورمان اشاره دارد. جالب اینکه وقتی یکی از مخالفانِ پهلوی روی شانهی او سس پاشید، آنها این کار را سوءقصد به جان او نامیدند!!!
راغب در شبهای گذشته و در جریان تجمعات مردمی برای حمایت از نیروهای مسلح، از وطن خواند و آهنگی را تقدیم به ایران کرد.