نورنیوز https://nournews.ir/n/312323
کد خبر: 312323
3 اردیبهشت 1405
در دادگاه نظامی تل‌آویو صورت گرفت؛

کیفرخواست رسمی علیه دو نظامی به اتهام جاسوسی برای ایران


دادستانی نظامی رژیم صهیونیستی صبح پنجشنبه کیفرخواست علیه دو نظامی پایگاه تل‌نوف را صادر کرد؛ افرادی که به‌اتهام همکاری با مأموران اطلاعاتی ایران، انتقال داده‌های حساس و تسهیل ارتباط با عاملان خارجی متهم شده‌اند و طبق گزارش‌ها، ماه‌ها در تماس مستقیم با طرف ایرانی بوده‌اند.

نورنیوز-گروه بین الملل:طبق کیفرخواستی که صبح امروز پنجشنبه توسط دادستانی نظامی رژیم صهیونیستی ارائه شد، این دو نفر که در پایگاه هوایی «تل نوف» خدمت می‌کردند، به انجام مجموعه‌ای از «جرایم امنیتی به نفع عناصر اطلاعاتی ایران» متهم هستند.

یکی از این نظامیان به «کمک به دشمن در زمان جنگ»، «انتقال اطلاعات به دشمن»، «تسهیل ارتباط با عامل خارجی» و اتهامات دیگر متهم شده است. فرد دوم نیز با اتهاماتی از جمله «ارتباط با عامل خارجی»، «انتقال اطلاعات به دشمن» و موارد دیگر روبه‌رو است.

در بیانیه مشترک سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شین‌بت)، ارتش و پلیس آمده است که این دو تکنسین در بازجویی‌ها ادعا کرده‌اند پس از امتناع از انجام ماموریت‌هایی مرتبط با سلاح، ارتباطشان با طرف ایرانی قطع شده است. با این حال، در این بیانیه تاکید شده که «حتی پس از قطع ارتباط به ابتکار طرف مقابل، آن‌ها تلاش برای ازسرگیری تماس را با هدف کسب منافع مالی متوقف نکردند.»

به گزارش روزنامه تایمز رژیم صهیونیستی، بر اساس کیفرخواست، این دو نفر طی چند ماه «با عناصر اطلاعاتی ایران در ارتباط بوده و ماموریت‌های مختلفی را طبق دستور آن‌ها انجام داده‌اند.»

همچنین در کیفرخواست آمده است که یکی از این نظامیان «موادی از آموزش‌های نظامی خود درباره سامانه‌های هواپیماهای جنگی و همچنین مستنداتی از تاسیسات و بخش‌هایی از یک پایگاه نظامی» را به یک عامل ایرانی منتقل کرده است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ایران / اسرائیل / ارتش_اسرائیل / اطلاعات_ایران