نورنیوز https://nournews.ir/n/312146
کد خبر: 312146
2 اردیبهشت 1405

ادعای جدید کاخ سفید: ترامپ مهلتی برای تمدید آتش بس تعیین نکرده است


به گزارش الجزیره، کاخ سفید مدعی شد : ترامپ مهلت مشخصی برای تمدید آتش بس تعیین نکرده است و گزارش‌های مربوط به بازه زمانی 3 تا 5 روزه نادرست است.

نورنیوز-گروه بین  الملل: کاخ سفید در ادامه تلاش برای فریب افکارعمومی جهان و برای سرپوش گذاشتن بر شکستهایش، ادعای دروغ جدیدی مطرح کرد.

به گزارش  الجزیره، کاخ سفید مدعی شد : ترامپ مهلت مشخصی برای تمدید آتش بس تعیین نکرده است و گزارش‌های مربوط به بازه زمانی 3 تا 5 روزه نادرست است.

کاخ سفید در ادامه تناقض گویی و دروغ پردازی های دولت تروریست ترامپ ادعا کرد: رئیس جمهور پیشنهاد سخاوتمندانه‌ای به ایران ارائه داده و به دنبال پاسخی واحد است.

دولت تروریست آمریکا بار دیگر درخواست زیاده خواهانه خود  درباره برنامه هسته ای صلح آمیز ایران را تکرار کرد و مدعی شد: ایران باید اورانیوم غنی‌شده‌ای را که در اختیار دارد، تحویل دهد.

این در حالی است که جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده است زیاده خواهی و خواسته های غیرقانونی طرف آمریکایی که طرف بازنده در صحنه میدانی است و تلاش آن برای به دست آورده آنچه در میدان نتوانسته کسب کند از طریق میز مذاکرات، عامل بی نتیجه ماندن مذاکرات قبلی است.

ادعای  دروغ ارائه پیشنهاد سخاوتمندانه از سوی ترامپ با رویکرد خصمانه دولت تروریست وی و اعلام محاصره دریایی علیه ایران تناقض آشکار دارد و نشان دهنده ادامه رویکرد فریبکارانه و باج خواهی کاخ سفید و عدم صداقت و جدیت آنها در مذاکرات است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ایران / ترامپ / نتانیاهو / کاخ سفید / آتش‌بس / پیشنهاد