نورنیوز https://nournews.ir/n/311799
کد خبر: 311799
1 اردیبهشت 1405

اعتراف رئیس موساد به کشته شدن یک مأمور این سازمان پس از سه سال


رئیس سازمان موساد اعلام کرد یکی از مأموران این سازمان که روی پرونده ایران فعالیت داشت، سه سال پیش در جریان عملیاتی در خارج از اسرائیل کشته شده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: به نقل از معاریو دادی بارنیع رئیس سازمان اطلاعات و عملیات‌های ویژه (موساد)، برای اولین بار بعد از سه سال اذعان کرد که یک مامور این سازمان در حال کار بر پرونده‌ای در خصوص ایران کشته شده است.

رئیس موساد، روز سه‌شنبه در مراسمی به مناسبت روز یادبود کشته‌شدگان این سازمان جاسوسی گفت: یک مأمور موساد ، با نام مستعار «م»، در جریان عملیات علیه ایران در خارج از اسرائیل کشته شده است.

معاریو با یک تیتر کنایه‌آمیز عنوان کرد کشته شدن این مامور موساد برای اولین بار فاش شد، او بر اثر حمله قلبی یا تصادف رانندگی نمرده است؛ (بلکه به قتل رسیده است).

یکی دیگر از رسانه های عبری در این خصوص نوشت: در مراسم یادبود سالانه پرسنل موساد که امروز برگزار شد، بارنیع بخشی از فعالیت‌های یکی از اعضای این سازمان با نام اختصاری م. که چند سال پیش هنگام اجرای ماموریت کشته شد، فاش کرد. بارنیع فاش کرد که مامور موساد کشته شده در خارج از اسرائیل، تأثیر قابل توجهی بر جنگ با ایران داشت. با این حال رئیس این مامور موساد هنگام خاک سپاری او در عسقلان گفته بود: او اسرار زیادی را با خود (به خاک) برد. هیچ کس دقیقا نمی‌دانست او چه کار می‌کند.

با اینکه رئیس موساد مشخص نکرد که م. دقیقا چه کسی بوده، چه زمانی کشته شده یا چه حادثه‌ای رخ داده است. پس از افشای اولیه رئیس موساد در این خصوص، رسانه‌های اسرائیلی مدعی شدند که م. در سال ۲۰۲۳ در ایتالیا در حالی که با اطلاعات ایتالیا برای جلوگیری از دستیابی تهران به برخی تجهیزات پیشرفته همکاری می‌کرد، کشته شده است.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ایران / اسرائیل / موساد / سازمان_اطلاعاتی / عملیات_اطلاعاتی