نورنیوز https://nournews.ir/n/311574
کد خبر: 311574
31 فروردین 1405

فرودگاه امام(ره) و مهرآباد به روی مسافران باز شد/۱۰ فرودگاه دیگر بزودی فعال می شوند


سازمان هواپیمایی کشوری در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که با هماهنگی‌های صورت‌گرفته، مجوز انجام پروازهای مسافری در فرودگاه‌های امام خمینی(ره) و مهرآباد از تاریخ 31 فروردین 1405 صادر شده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: براساس اعلام سازمان هواپیمایی کشوری، مجوز انجام پروازهای مسافری در فرودگاه‌های امام خمینی(ره) و مهرآباد از تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۵ صادر شده است. همچنین از شنبه ۱۰ فرودگاه دیگر بازخواهند شد.

 سازمان هواپیمایی کشوری در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که با هماهنگی‌های صورت‌گرفته، مجوز انجام پروازهای مسافری در فرودگاه‌های امام خمینی(ره) و مهرآباد از تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۵ صادر شده است.

همچنین انجام پروازهای مسافری در فرودگاه‌های ارومیه، کرمانشاه، آبادان، شیراز، کرمان، رشت، یزد، زاهدان، گرگان و بیرجند از روز شنبه مورخ ۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ امکان‌پذیر است.

لازم به ذکر است؛ سازمان هواپیمایی کشوری تأکید می‌کند جهت جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده و سوداگری، مردم عزیز کشور صرفاً از سایت‌های معتبری که فهرست آن‌ها در پایگاه اطلاع‌رسانی این سازمان به نشانی www.caa.gov.ir در دسترس است، بلیت هواپیما تهیه کنند و جهت اطلاع از عملیاتی شدن سایر فرودگاه‌ها نیز صرفاً به اطلاعیه‌های این سازمان توجه کنند.

گفتنی است؛ فرودگاه مشهد نیز به چرخه عملیاتی بازگشته و از امروز نیز فعال شده است.

با این حساب، ۱۳ فرودگاه کشور تا روز شنبه  فعال خواهند شد.


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: پرواز / فرودگاه مهرآباد / فرودگاه امام / فعال شدن