نورنیوز https://nournews.ir/n/311360
کد خبر: 311360
30 فروردین 1405

کارخانه یونولیت‌سازی گنبدکاووس در آتش/آتش سوزی مهار شد


معاون سیاسی امنیتی استانداری گلستان از آتش‌سوزی در کارخانه یونولیت‌سازی گنبدکاووس خبر داد.

نورنیوز-گروه حوادث: معاون سیاسی امنیتی استانداری گلستان از آتش‌سوزی در کارخانه یونولیت‌سازی گنبدکاووس خبر داد و اظهار داشت: دود غلیظی که هم اکنون مشاهده می شود به خاطر سوختن مواد یونیلت است و به سیب دور بودن از شهر و نفتی بودن خطرناک نیست و آتش‌نشان‌های شهرهای اطراف برای کمک به اطفای حریق  به محل اعزام شدند.

رئیس اداره صمت شهرستان گنبدکاووس نیز با بیان اینکه حوالی ساعت دو بعدازظهر امروز آتش‌سوزی در کارخانه یونولیت گنبدکاووس گزارش شد، تصریح کرد: دود غلیظی که هم‌اکنون مشاهده می‌شود به‌خاطر سوختن مواد یونیلت است و به سبب دور بودن از شهر و نفتی بودن خطرناک نیست؛ آتش‌نشان‌های شهرهای اطراف برای کمک به اطفای حریق به محل اعزام شدند.

آتش‌سوزی کارخانه یونولیت‌سازی ‌گنبدکاووس کنترل شد 

معاون سیاسی امنیتی استاندار گلستان با اشاره به حریق کارخانه‌ای درگنبدکاووس گفت حریق در انبار مواداولیه رخ داد.

از حوالی ساعت 14 و 30 دقیقه بعدازظهر امروز آتش‌سوزی گسترده در یکی از کا‌رخانه‌های یونولیت‌سازی در منطقه صنعتی گنبدکاووس رخ داد.

تیم‌های آتش‌نشانی، اورژانس و هلال احمر بلافاصله به محل اعزام شدند و همچنان تلاش‌ها برای مهار آتش ادامه دارد.

محمد حمیدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان در تازه‌ترین اظهارات خود با اشاره به تلاش آتش‌نشانان برای مهار و اطفای آتش گفته که آتش‌سوزی در انبار مواد اولیه این کارخانه رخ داده است.

وی همچنین با بیان اینکه آتش‌سوزی تحت کنترل است، گفت مردم نگران نباشند چون آتش سوزی ناشی از اشتعال مواد اولیه تحت کنترل و در حال اطفاست.

حمیدی بر ایمن سازی محل حادثه اشاره و تاکید کرد که اقدامات لازم برای جلوگیری از سرایت آتش به واحدهای همجوار انجام شده است.

آخرین وضعیت اطفای حریق در کارخانه یونولیت‌سازی/ حادثه مصدومی نداشت  

فرماندار ویژه گنبدکاووس گفت: آتش‌سوزی کارخانه یونولیت‌سازی مهار شده و این حادثه تاکنون هیچ مصدومی نداشته است.

سلیمان هاشمی در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به حادثه در یکی از واحدهای تولیدی واقع در شهرک صنعتی گنبد، اظهارکرد: پس از تماسی که با سازمان آتش‌نشانی شهر گنبد برقرار شد بلافاصله نیروهای آتش‌نشانی و با توجه به موقعیت خارج از شهر بودن مجموعه، به محل حادثه اعزام شدند.

فرماندار گنبدکاووس افزود: با هماهنگی‌های انجام شده با مرکز استان، ظرفیت کامل شهرستان به کار گرفته شد و هماهنگی با تمام فرمانداران شهرستان‌های شرق استان و گرگان صورت گرفت تا دستگاه‌های امدادی و اجرایی به منطقه اعزام شوند.

وی بیان کرد: هم‌اکنون حمیدی معاون استاندار، مدیرکل مدیریت بحران و همه مجموعه‌های امدادی و دستگاه‌های عضو ستاد بحران در محل حادثه حضور دارند.

هاشمی با اشاره به آخرین وضعیت حادثه خاطرنشان کرد: خوشبختانه تا این لحظه هیچ مصدومی نداشته‌ایم و نیروها در حال مهار آتش هستند. تمام دستگاه‌های عضو بحران پای کار بوده و عملیات به صورت حرفه‌ای و استاندارد در حال اجراست.

وی تأکید کرد: برآورد خسارت در حال حاضر امکان‌پذیر نیست و پس از اطفای کامل و بررسی کارشناسان اعلام خواهد شد.


سرویس: حوادث
کلید واژگان: آتش‌سوزی / گنبدکاووس / کارخانه یونولیت‌سازی